Fotbal intern

Andrei Cristea vrea să câștige titlul cu U Craiova: ”Pare a fi anul nostru”

23.02.2019 | 10:05
Andrei Cristea vrea sa castige titlul cu U Craiova Pare a fi anul nostru

Atacantul Andrei Cristea, transferat în această iarnă de la Poli Iași, vrea să câștige titlul cu U Craiova în Liga 1 Betano. Fotbalistul a acordat un interviu de excepție pentru FANATIK în care a vorbit despre atmosfera superbă pe care a găsit-o în Bănie și despre motivația pe care o primesc jucătorii olteni din partea suporterilor.

”Vom fi susţinuţi de foarte mulţi suporteri şi nu este uşor să vii de la Craiova la Bucureşti, este un sacrificiu. Este şi mândria lor în joc. Sper să-i facem fericiţi şi la finalul meciului să mergem şi să-i salutăm, la fel cum am făcut-o şi la Piteşti. Chiar am fost impresionat de ceea ce s-a întâmplat. Vorbeam între noi şi ne gândeam că este anul nostru. Trebuie să facem ceva notabil. Cam toate lucrurile sunt cu noi”, a declarat atacantul.

Andrei Cristea sărbătorind golul marcat în meciul U Craiova - CFR Cluj
Andrei Cristea sărbătorind golul marcat în meciul U Craiova – CFR Cluj

Andrei Cristea vrea să câștige titlul cu U Craiova: ”Le promitem fanilor că vom da totul”

După ce a vorbit despre șansa Universotății Craiova de a câștiga titlul în acest sezon, Andrei Cristea le-a promis suporterilor prin intermediul FANATIK că vor da totul pentru o victorie în meciul cu FCSB: ”Nu garantez victoria cu FCSB, dar promitem fanilor că vom da totul şi ne vom lupta ca toţi cei care ţin la această echipă să fie mândri de Ştiinţa. Când joci împotriva Stelei, indiferent de la ce club eşti, e clar că eşti motivat să câştigi. Iar bucuria e pe măsură  când reuşeşti să ai şi rezultate împotriva unei astfel de echipe. Altfel nu există competiţie”.

Întrebat despre avantajul pe care îl va avea în play-off echipa care termină pe locul 2 în sezonul regulat, Andrei Cristea a răspuns că nu se gândește decât la victorie în meciul cu FCSB: ”Important e să luăm meci cu meci. Că terminăm pe 2 sau pe 3, până la urmă tot trebuie să jucăm cu toate. Este posibil ca la ultimul meci, campionatul să fie terminat. Noi nu ne gândim la ţintarul ăsta, ci doar la ambiţia noastră, că au trecut zeci de ani de când nu am mai reuşit să câştigăm la Bucureşti. Mă gândesc că vor fi 10.000 de suporteri care ne vor susţine pe Arena Naţională. Lucrul ăsta contează”.

Partida FCSB – U Craiova, din etapa cu numărul 25 a Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națională din Capitală și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.