Life

Andrei Dascălu de la Survivor a plecat din România! Unde s-a dus și ce planuri are

Andrei Dascălu de la Survivor România a plecat din țară! Sportivul a a să stea o perioadă în Marea Britanie pentru a-și continua cariera în box.
07.10.2021 | 15:32
Andrei Dascalu de la Survivor a plecat din Romania Unde sa dus si ce planuri are
Andrei Dascălu de la Survivor România își urmează cariera în box departe de țară
ADVERTISEMENT

Andrei Dascălu de la Survivor România a făcut pasul cel mare! După cum a anunțat imediat după terminarea competiției de la Kanal D, războinicul a plecat în Londra, acolo unde speră să facă performanțe în box.

Băiatul a făcut acest pas deoarece acest sport este mai bine pus la punct în UK, iar tânărul își dorește cu ardoare să facă istorie în box.

ADVERTISEMENT

Andrei a început deja antrenamentele și a publicat câteva imagini pe contul personal de Instagram. Bărbatul s-a fotografiat la Clubul de Box Stonebridge alături de unul din boxeurii săi preferați, Roy Jones Jr.

Andrei Dascălu de la Survivor România, antrenamente în Londra

Dascălu a scris și câteva cuvinte despre întâlnirea cu unul din idolii săi. S-a arătat extrem de încântat de faptul că a putut să afle câteva din secretele acestui sport.

ADVERTISEMENT

Andrei a scris că Roy Jones l-a inspirat de multe ori în practicarea acestui sport, iar acum că are ocazia să învețe de la cei mai buni este mai mult decât o onoare pentru el.

„El m-a inspirat de fiecare dată. Mă simt extrem de norocos că am avut ocazia să mă pozez cu el exact în locul în care mă antrenez în fiecare zi”, a scris războinicul de la Survivor România pe Instagram, la fotografia cu Roy Jones Jr.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor a fost dintotdeauna pasionat de sport. La început, acesta a fost atras de fotbal, însă odată cu trecerea timpului și-a dat seama că sportul de contact este mai aproape de sufletul lui.

andrei dascălu survivor românia
Andrei Dascălu, poză cu Roy Jones Jr. Foto: Instagram

Drumul de la fotbal la sportul de contact

Dascălu a jucat o perioadă ca atacant, însă după ce s-a dus cu un prieten la un meci de box, ca spectator, s-a îndrăgostit iremediabil de acest sport.

ADVERTISEMENT

„Sala de box era lângă casă mea. Eu nu știam. Am ajuns la sala de box. M-a pus antrenorul în grupa de copii, aveam 11 ani. Eram toți juniori.

I-am spus că doar vreau să mă uit, dar a zis că nu trebuie să plătesc nimic. Eu aveam adidașii de fotbal și eram îmbrăcat că pentru fotbal și m-am băgat la box. Chiar mi-a plăcut. După antrenament a venit antrenorul și mi-a dat foaia de înscriere”, sunt confesiunile lui Andrei despre începuturile sale în box, potrivit wowbiz.ro.

 

ADVERTISEMENT