Life

Andrei Dascălu și Bianca Comănici formează un cuplu? Unde au fost surprinși împreună

Andrei Dascălu și Bianca Comănici formează un cuplu? Cei doi au fost surprinși în timp ce luau masa împreună.
26.09.2021 | 15:11
Andrei Dascalu si Bianca Comanici formeaza un cuplu Unde au fost surprinsi impreuna
Andrei Dascălu și Bianca Comănici formează un cuplu? Unde au fost surprinși împreună. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Internauții se întreabă dacă Andrei Dascălu și Bianca Comănici formează un cuplu. Cei doi au fost surprinși luând masa împreună.

Fotografia cu cei doi la restaurant a apărut pe rețelele sociale, după ce fostul concurent de la Survivor România a fost filmat alături de brunetă în Sibiu, la un eveniment public.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre ei nu a făcut vreo declarație legată de presupusa legătură amoroasă, dar nici nu au negat-o.

Andrei Dascălu și Bianca Comănici formează un cuplu?

Fanii se întreabă dacă Andrei Dascălu și Bianca Comănici sunt împreună, după ce finalistul de la Survivor România a fost surprins luând masa cu bruneta.

ADVERTISEMENT

Pagina de Instagram @viperele__vesele a postat o imagine în care cei doi se află la un restaurant din Sibiu. Niciunul nu a făcut declarații despre o posibilă relație amoroasă, însă nu este prima dată când petrec timp împreună.

În plus, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a fost filmată în timp ce se afla la un eveniment public din Sibiu, alături de Andrei Dascălu. Faptul că amândoi se aflau, simultan, în același loc, i-a făcut pe fani să-și pună întrebări.

ADVERTISEMENT
Bianca Comănici și Andrei Dascălu
Bianca Comănici și Andrei Dascălu au luat masa împreună. Sursa foto: Instagram

Ce a spus Bianca Comănici despre fostul concurent de la Survivor România

La începutul lunii august, Bianca Comănici a făcut câteva declarații surprinzătoare despre fostul Războinic. Bruneta are o părere foarte bună despre el și susținea, la momentul respectiv, că cei doi nu formează un cuplu.

Cu toate acestea, Bianca nici nu ar spune nu unei relații cu jucătorul de box și finalistul de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ieșit, la acel moment, în oraș, dar nu au fost singuri. Bianca Comănici a vorbit despre acest subiect și i-a lămurit pe fani.

„Pe scurt, noi am ieșit la un suc, dar nu am ieșit doar noi doi, ci și împreună cu fratele meu și cu o persoană cu care colaborăm.

(…) Ne înțelegem bine, comunicăm bine, iar faptul că eu l-am simțit pe el că are un suflet bun și că nu ar răni niciodată un om, pe mine chestia asta m-a apropiat de el, iar în relația cu Roxana, eu i-am spus de la început că e bine să faci ce simți. I-am zis că o să se convingă de lucruri.

Așa cum am spus, e un om foarte bun, îmi e foarte drag. Chiar dacă are 23 de ani, nu e copil. Oamenii nu au apucat să îl cunoască, dar eu l-am cunoscut mai bine. E un copil maturizat puțin forțat în urma împrejurărilor.

Eu am o părere foarte bună despre el. Nu pot să neg că nu… Eu am spus că e genul meu de bărbat ca aspect fizic, dar nu te atrage un om doar după aspectul fizic.

Nu trăiesc clipa, dar cu el am hotărât să ne cunoaștem mai bine, el îmi povestește despre viața lui, eu îi povestesc despre viața mea. Cam asta e legătura dintre noi doi. Nu se știe, nu pot să zic nici nu niciodată”, a declarat Bianca Comănici pentru WOWbiz.ro. 

ADVERTISEMENT