Life
notix pixel id

Andrei de la Survivor România, replică stranie la Consiliu: „Toți care au mai multe fețe nu sunt printre noi”

Andrei de la Survivor România a avut o replică stranie la Consiliu, în contextul discursului său despre echipă.
30.05.2021 | 21:53
Andrei de la Survivor România, replică stranie la Consiliu: „Toți care au mai multe fețe nu sunt printre noi”
Andrei de la Survivor România, replică stranie la Consiliu: „Toți care au mai multe fețe nu sunt printre noi” Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Andrei de la Survivor România a avut o replică stranie la Condiliul de nominalizare din ediția de sâmbătă, 29 mai.

Războinicul a recunoscut că se simte foarte bine în formula în care este echipa acum, iar cei care au mai multe fețe au fost eliminați.

Deși nu a dat nume, Andrei Dascălu a părut că se referă la Sorin și Starlin, dar și la concurenții care erau apropiați de ei. Cu toate acestea, Andrei se înțelegea și el foarte bine cu cei doi.

ADVERTISEMENT

Andrei de la Survivor România, replică stranie la Consiliu: „Toți care au mai multe fețe nu sunt printre noi”

Andrei a declarat că se simte foarte bine în formula actuală a echipei albastre. Mai mult, sportivul a spus că nu s-a simțit niciodată atât de bine de când a intrat în competiție.

Tânărul a promis că nu se va schimba și că nu se va lăsa influențat de anumiți colegi, chiar dacă au existat grupuri.

ADVERTISEMENT

La fel ca restul colegilor săi, Andrei recuoaște că este liniște în echipă, ceea ce nu s-a întâmplat înainte.

„Eu de când am venit în competiție am promis că nu mă voi schimba ca persoană (…) Am încercat să mă înțeleg cu toată lumea, chiar dacă unii membri au încercat să mă atragă către ei.

ADVERTISEMENT

Au fost două grupuri la început. Eu am încercat să le spun fiecăruia în parte, nu încercați să mă băgați într-un grup, vreau să fiu imparțial, așa mi-am propus. Vreau să am aceeași legătură cu fiecare în parte. 

De-a lungul timpului am început să-i cunosc pe fiecare în parte și mi-am dat seama că unii au venit cu o strategie și vor să arate altceva. Am decis să nu spun nimic nimănui cu gândul că timpul le va rezolva pe toate. 

ADVERTISEMENT

Toți care au mai multe fețe nu sunt printre noi. Pur și simplu, așa le-a fost scris, să iasă. Timpul le-a rezolvat pe toate. De când suntem în această formulă, este o armonie pe care eu nu am mai simțit-o.

Pentru mine, momentele astea de când am rămas ăștia cinci sunt cele mai frumoase de când am intrat în această competiție”, a declarat Andrei Dascălu la Consiliul de nominalizare, după ce Războinicii au pierdut a doua imunitate.

ADVERTISEMENT

Fanii au lăsat sute de comentarii legate de discursul lui Andrei. Aceștia consideră că tânărul s-a lăsat influențat de Sorin și Starlin și s-a întors, la un moment dat, împotriva lui Albert și a Mariei.

În plus, Andrei a fost foarte trist după plecarea lui Starlin, așa că dezvăluirile sale au creat confuzie printre susținători.

Andrei Dascălu le-a cucerit pe concurente

Andrei Dascălu a intrat în competiție în luna februarie și le-a cucerit pe concurente, dar și pe fanele emisiunii.

Roxana Ghiță părea să aibă sentimente pentru el înainte să fie eliminată pe motiv medical și lua în calcul o relație cu el. În prezent, fosta Războinică s-a împăcat cu fostul iubit și sunt fericiți împreună.

Aspectul fizic al lui Andrei a cucerit-o și pe Irisha, căreia îi părea rău de diferența mare de vârstă dintre ei. Fosta concurentă de la Faimoși a recunoscut că tânărul arată foarte bine, cel mai bine dintre toți.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri