Life

Andrei Duban, prins pe picior greșit de Grațiela! Avea o poză cu Andreea Mantea goală, în laptop

01.04.2021 | 16:00
Andrei Duban prins pe picior gresit de Gratiela Avea o poza cu Andreea Mantea goala in laptop
Grațiela a dezvăluit că Andrei Duban a avut o poză cu Andreea Mantea goală, în laptop. Sursă foto: Facebook/ProTV
ADVERTISEMENT

Grațiela Duban a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut niște dezvăluiri uluitoare. Frumoasa blondă a aruncat bomba la ProTV, dezvăluind că Andrei Duban avea o poză cu Andreea Mantea goală, în laptopul lui, atunci când l-a cunoscut.

Cătălin Măruță a provocat-o pe Grațiela să spună ce crede despre mai multe vedete de sex feminin de la noi. De asemenea, a fost pusă să aleagă o potențială soție pentru Duban, în cazul în care cei doi nu ar mai fi împreună.

ADVERTISEMENT

Lipsită de orice inhibiții, Grațiela Duban a spus totul verde-n față, spre amuzamentul celor din platoul, dar și al telespectatorilor ProTV. Dacă Andreea Bănică și Anna Lesko sunt prea focoase pentru el, Lora ar fi soția ideală.

Andrei Duban, prins cu o poză cu Andreea Mantea goală, în laptop

Grațiela Duban a vorbit sincer despre vedetele de la noi, dar atunci când a văzut pe ecran imaginea cu Andreea Mantea, a făcut o dezvăluire fabuloasă. Se pare că a descoperit o poză cu bruneta, goală pușcă, în laptopul lui Andrei.

ADVERTISEMENT

Acest lucru s-a întâmplat când Grațiela abia îl cunoscuse pe soțul ei, iar Andreea Mantea încă nu formase un cuplu cu Cristi Mitrea. Când Măruță a întrebat-o pe soția lui Duban dacă acesta a fost iubitul Andreei, Grațiela nici nu a confirmat, nici nu a infirmat această variantă.

“Când l-am cunoscut pe Andrei, m-am uitat în laptopul lui și am văzut o poză cu ea goală, era înainte de Mitrea. Am fost în Amsterdam pe Red Street, ne uitam la vitrine, i-am dat 50 de euro și i-am spus: du-te, mă, să te faci de râs și la alea. Nu a șters poza, dar nu mai are laptopul”, a declarat Grațiela Duban.

ADVERTISEMENT

Ce crede Grațiela Duban despre divele din showbiz

“Nu face față la Andreea bănică, e prea focoasă. Andreea Marin nu s-ar potrivi cu el. Mereu îmi zice că defectul ei că pare așa că e un pic falsă. Cu Raicu, un pic așa, să simtă și el gustul. Nu îi plac fetele triste. Cu Lesko? Hai, de 10 ori și gata! Andreea Bănică e mic copil pe lângă Anna Lesko.

Singurul defect al Antoniei este Alex Velea. Cred că ar fi gelos. Eu am știut cum să îl iau și să rezolv această problemă. La Bianca Drăgușanu scârțâie treaba. Nu are atâția bani ca să o întrețină. Hai o lună, cu credit. Iulia Albu… nu. Nu l-ar lăsa să își vadă copilul, în caz de divorț. La Lora… I-ar plăcea foarte tare posteriorul ei. L-aș vedea căsătorit cu ea.

ADVERTISEMENT

Pe Mădălina Ghenea aș primi-o și acum în familia noastră, cu brațele deschise. Mihaela Rădulescu, nu. La fel ca la Adelina Pestrițu, prea multe relații la televizor. El are niște probleme cu carburatorul. Cu cât îl folosești mai rar, cu atât mai bine”, a dezvăluit, cu umor, soția lui Andrei Duban.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se...
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea şi Alessandro: Nu trebuie să le fie ruşine!
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Iulia Vântur pe aceiași scenă cu Jason Derulo. Unde va cânta artista în...
Iulia Vântur pe aceiași scenă cu Jason Derulo. Unde va cânta artista în fața a mii de oameni
Câți bani a câștigat Simona Halep în urma victoriei de la TAS. Nici...
Câți bani a câștigat Simona Halep în urma victoriei de la TAS. Nici nu se compară cu cât primea înainte de suspendarea pentru dopaj
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”