Life

Ce fac vedetele de Sf. Andrei? Andrei Duban: „Tot încerc să nu îi rămân dator soției mele, dar nu reușesc”

Andrei Duban a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce planuri are de Sfântul Andrei. Actorul a zis că își dorește haine noi.
30.11.2022 | 11:45
Ce fac vedetele de Sf Andrei Andrei Duban Tot incerc sa nu ii raman dator sotiei mele dar nu reusesc
Andrei Duban, sincer de ziua sa onomastică „Tot încerc să nu îi rămân dator soției mele, dar nu reușesc”. Colaj Fanatik/Foto: Fb/Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Duban nu a planificat vreun mare bairam cu ocazia onomasticii sale. Astăzi, de Sfântul Andrei, îndrăgitul actor de comedie își dorește să fie alături de cei dragi, după cum a dezvăluit acesta în exclusivitate pentru FANATIK.

Andrei Duban, de ziua sa onomastică: „Nu fac nimic special. Îmi doresc alte haine, dar de asta se ocupă soția mea”

Pentru Andrei Duban, perioada aceasta este una destul de aglomerată. Atât el, cât și partenera sa, Grațiela, sunt în focul muncii, asta pentru că au de susținut în curând un spectacol împreună, în Centrul Vechi al Capitalei.

ADVERTISEMENT

„Sunt mândru că mă numesc Andrei, sunt mândru că port acest nume de sfânt. Este cel care a creștinat România, până la urmă… De această zi, nu fac nimic special, mai ales că suntem și-n Postul Crăciunului. Doar dacă nu am de plecat undeva. Dacă îmi doresc cadouri? Să fim serioși, cui nu-i place să primească? Îmi doresc alte haine, dar de asta se ocupă cu siguranță soția mea, Grațiela!”, a declarat Andrei Duban pentru FANATIK.

Acesta ne-a mai spus că în cel mai probabil caz va petrece alături de familia lui ziua de onomastică, una la care ține la fel de mult ca la ziua sa de naștere, cu toate că e mai atent la capitolul petreceri dat fiind că această sărbătoare pică taman în perioada de post.

ADVERTISEMENT

„Tot încerc să nu îi rămân dator soției mele, dar nu reușesc”

Actorul ne-a povestit și despre proiectele sale în teatru. Acesta va urca pe scenă alături de soția lui, Grațiela-Teohari Duban, pe 8 decembrie 2022. Cei doi vor fi în fața spectatorilor la Sala Rapsodia, pe Lipscani, în Capitală, în piesa de teatru „Iubito, îți rămân dator”. Întrebat de FANATIK dacă titlul acestui spectacol spune ceva despre situația sa sentimentală, acesta a răspuns râzând: „Eu tot încerc să nu îi rămân dator soției mele, dar nu reușesc”.

Înainte de spectacolul de la Rapsodia, acesta va poposi la Pitești, cu „Dacii și Românii.ro”.

ADVERTISEMENT
andreea bălan
Andreea Bălan, surpriză din partea echipei sale. Foto: Instagram

La mulți ani, Andreea Marin și Andreea Bălan! Cântăreața, așteptată cu flori de ”fetele sale”

Mai multe vedete își sărbătoresc astăzi numele, căci showbiz-ul e plin de persoane care poartă numele Andrei, Andreea sau Andra. Unele dintre personalitățile de la noi au marcat această zi de la prima oră, prin postări făcute pe rețelele de socializare.

Andreea Marin a ținut să scrie câteva cuvinte pe Instagram, acolo unde are o comunitate mare de urmăritori.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, azi e Sfântul Andrei – mulți ani și buni, Andrei și Andreea! – vine și sărbătoarea de 1 Decembrie, Moș Nicolae își umple desaga cu bunătăți deja, ziua Violetei mele și ziua mea de naștere sunt în apropiere de Crăciun… Nu știu alții cum sunt, dar eu mă pregătesc deja, zi de zi câte puțin! Sunt Capricorn și nu mai am răbdare! 😊 Luna ce vine e plină de surprize, de la mine, pentru voi! Atât zic și mă apuc de treabă! Un gând bun, o zi cu sănătate și cu spor!”, este mesajul transmis de prezentatoarea de televiziune.

O altă vedetă de la noi care poartă acest nume de sfânt, Andreea Bălan, a avut parte de o surpriză din partea dansatoarelor din trupa ei. Acestea au așteptat-o la repetiții cu un buchet de flori și o urare în cor, bucurând-o nespus de mult pe blondină, după cum se arată într-un video de pe Instastory.

 

ADVERTISEMENT