Fotbal intern

Andrei Dumiter la FCSB! Gigi Becali confirmă toate informațiile oferite exclusiv de Fanatik. „A semnat pe 5 ani”. Update

Andrei Dumiter este aproape să semneze cu FCSB. Atacantul de 22 de ani de la Sepsi va fi cumpărat de Gigi Becali cu 350.000 de euro.
07.06.2021 | 14:01
Andrei Dumiter la FCSB Gigi Becali confirma toate informatiile oferite exclusiv de Fanatik A semnat pe 5 ani Update
Ioan Andrei Vasile Dumiter, Florin Lucian Tanase, Nicolae Ionut Paun si Risto Radunovic in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si FCSB, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe, duminica 16 mai 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
07-06-2021
16:20

Gigi Becali a confirmat tot ce a scris FANATIK despre „Dumiter la FCSB”

La puțin timp după ce FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul lui Andrei Dumiter la FCSB, Gigi Becali a confirmat toate detaliile mutării oferite de site-ul nostru.

Da. Acum facem actele. A semnat pe cinci ani. A costat 350.000 de euro“, a spus Gigi Becali, pentru Antena sport.

Andrei Dumiter, 22 de ani, e pe cale să devină în câteva ore noul atacant al celor de la FCSB. Jucătorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe va fi cumpărat de Gigi Becali și va semna un contract pe 5 ani cu formația roș-albastră.

Din informațiile FANATIK, patronul celor de la FCSB va achita circa 350.000 de euro pentru a-l aduce la echipa sa pe „nouarul” de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Andrei Dumiter este al patrulea transfer al roș-albaștrilor în această vară, după Cordea, Vucur și internaționalul Alexandru Crețu, ultima mutare fiind anunțată de site-ul nostru în urmă cu două luni, pe 6 aprilie 2021.

Andrei Dumiter va semna cu FCSB un contract valabil până în 2026!

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate în urmă cu 10 zile că Gigi Becali este interesat să-l aducă la FCSB pe Andrei Dumiter de la Sepsi Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Patronul roș-albaștrilor a declarat pentru FANATIK că țintele sale de la formația covăsneană sunt Andrei Dumiter și fundașul central slovac Ninaj.

„Dumiter şi Ninaj sunt jucători interesanţi. Nu pot să vă spun multe lucruri că apoi apar hienele şi vor şi ele să îi transfere. Că s-a mai întâmplat ca alte echipe să transfere jucători pe care eu i-am vrut. De aia, poate e mai bine să ştiţi de unele transferuri doar după ce se vor face. Ce pot să vă spun e că sunt interesanţi. O să vedem”, a declarat Gigi Becali, exclusiv pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Deși la un moment dat părea că mutarea lui Dumiter nu se va mai face, părțile au ajuns la un acord în ultimele ore. Dumiter va semna cu FCSB un contract pe 5 ani, valabil până pe 30 iunie 2026.

Gigi Becali va plăti 350.000 de euro celor de la Sepsi pentru transferul lui Dumiter la FCSB

Gigi Becali va plăti pentru a-l aduce pe Dumiter la FCSB. Acesta mai avea contract cu Sepsi până în vara lui 2024, iar suma pe care Becali o va achita pentru atacantul de 22 de ani este de 350.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Noi l-am rezolvat deja pe Crețu, l-am luat și pe Vucur. Încercăm să-l luăm și pe Dumiter, atacantul. Mai râmâne Bogdan Stancu. Și Budescu, dacă se poate, dar el e ceva special” – Gigi Becali, pe 6 iunie

Becali nu se oprește aici cu mutările verii chiar dacă acum, cu venirea lui Dumiter, are atacant de careu. Gigi speră să-l convingă și pe Bogdan Stancu să revină la FCSB, dar poartă negocieri cu Rotaru, șeful Craiovei, și pentru Ivan Mamut.

Andrei Dumiter, prima reacție despre transferul la FCSB: „Nu mă gândesc la bani la 22 de ani”

La puțin timp după ce FANATIK a dezvăluit interesul celor de la FCSB pentru el, acum 10 zile, Andrei Dumiter a avut o primă reacție vizavi de acest transfer.

S-a vorbit despre mutarea mea la FCSB, dar nu mă ia valul. Este în joc cariera mea! Nu îmi este teamă, dar am văzut mulți jucători care au mers acolo și nu au reușit.

Eu nu mă gândesc la bani la 22 de ani. Vreau să îmi construiesc o carieră, o iau pas cu pas”, a spus Dumiter la debutul negocierilor. Între timp, părțile au ajuns la un acord, atât FCSB cu Sepsi, cât și cu jucătorul. Acesta a fost convins de impresarul Florin Vulturar să facă pasul spre FCSB.

Marea lovitură pe care Becali o așteaptă în acest mercato de vară este revenirea la FCSB a lui Constantin BudescuFANATIK a dezvăluit că FSCB și CFR Cluj încearcă repatrierea internaționalului, patronul vicecampioanei confirmând informația.

  • 100.000 de euro este cota actualizată a lui Andrei Dumiter, născut la Timișoara pe 10 aprilie 1999
  • 6 meciuri a jucat Dumiter pentru Sepsi în play-off, marcând o singură dată, chiar împotriva celor de la FCSB!

  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,75 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT