Sport

Marea surpriză a lui Nicolae Dică pentru Silkeborg – FCSB e în linia de atac. Andrei Dumiter e titular! Fanatik confirmat. Update exclusiv

FCSB a mers în Danemarca pentru meciul cu Silkeborg fără 7 titulari. În aceste condiții, în primul 11 se va regăsi Andrei Dumiter, de care Becali nu a putut să scape vara trecută.
06.10.2022 | 18:19
Marea surpriza a lui Nicolae Dica pentru Silkeborg  FCSB e in linia de atac Andrei Dumiter e titular Fanatik confirmat Update exclusiv
Andrei Dumitru va începe ca titular meciul Silkeborg - FCSB, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
06-10-2022
15:22

Andrei Dumiter, titular în Silkeborg - FCSB

Andrei Dumiter revine după cinci luni în echipa FCSB-ului. Atacantul este titular împotriva lui Silkeborg, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Astfel, Nicolae Dică a decis să alinieze următorul prim „11”:

Târnovanu – Boboc, Haruț, Dawa, Pantea – Oaidă, Dulca – Miculescu, Dumiter, Oct. Popescu – Rusu

Nicolae Dică și roș-albaștrii nu au deloc o misiune simplă în meciul de Conference League din Danemarca. Și-au complicat-o singuri, după decizia de a menaja mai mulți titulari pentru meciurile din SuperLiga.

Andrei Dumiter, titular în Silkeborg – FCSB! A jucat ultima oară pentru prima echipă acum 5 luni, în remiza cu Voluntari care a pus „cruce” titlului

A doua zi după victoria celor de la FCSB cu FC Argeș, FANATIK a dezvăluit numele celor 7 titulari care nu intră în calcule pentru meciul cu Silkeborg, de joi seara.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Andrea Compagno, Florinel Coman, Andrei Cordea, Joonas Tamm, Darius Olaru, Malcom Edjouma și Risto Radunovici. Doar ultimul are probleme medicale, ceilalți pur și simplu au rămas la București pentru a se odihni în vederea meciului din week-end, cu Petrolul. Lor li s-au adăugat Omrani și Nikolov, care nu se află pe lista de Europa.

Prin urmare, în lotul care a urcat în avionul de Danemarca s-au regăsit și nume la care te așteptai mai puțin. Este vorba, în primul rând poate, despre Andrei Dumiter, de care Gigi Becali nu a putut să scape în vară.

ADVERTISEMENT

Și nu doar că Dumiter a călătorit cu echipa la Silkeborg. Din informațiile FANATIK, Dumiter va începe meciul de Conference League din această seară ca titular!

El nu a prins deloc lotul celor de la FCSB de 5 luni, de la finalul campionatului trecut. A jucat ultima oară pe 14 mai 2022, în FCSB – FC Voluntari 2-2, remiză în urma căreia roș-albaștrii și-au dinamitat decisiv șansele la titlu.

ADVERTISEMENT

Andrei Dumiter a marcat recent o dublă în CS Dinamo – FCSB II 1-3! Dică îl ia direct de la Liga a treia și-l bagă în Europa, în cuplu cu Bogdan Rusu!

Andrei Dumiter, 23 de ani, a avut și probleme medicale în această vară. S-a refăcut și s-a întors pe gazon, după ce în urmă cu o lună era în vacanță cu soția, la Santorini! Andrei nu a intrat deloc în vizorul primei echipe, acum fiind momentul când a fost convocat în premieră de Dică.

Atacantul venit de la Sepsi a jucat însă la formația secundă. Recent, pe 24 septembrie, Dumiter a marcat două goluri în CS Dinamo – FCSB II 1-3, meci în care a apărut și Omrani pentru prima oară în tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

Deosebit de interesant pentru Silkeborg – FCSB este cuplul de atac pe care Dică l-a ales. Alături de Dumiter va evolua Bogdan Rusu, care nu a izbutit încă să puncteze de la transferul de la Mioveni, deși are 8 apariții pentru FCSB.

Dică e decis asupra primului 11, dar îl va anunța la ședința tehnică dinaintea plecării spre stadion. O altă situație asupra căreia planau ceva dubii ține de portarul titular, care va fi, foarte probabil, Târnovanu, deși existau voci care spuneau că ar trebui să i se mai dea o șansă și lui Andrei Vlad.

  • 350.000 de euro a plătit FCSB celor de la Sepsi pentru transferul lui Andrei Dumiter
  • 3 goluri și un assist are Dumiter în 22 de meciuri pentru FCSB. Este în ultimul an de contract

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT