Cele mai citite

Video pentru istorie. Dialog aprins Andrei Gheorghe – Ionuţ Lupescu despre fotbal: “Rareori am senzaţia că luptăm!” / “N-ai încredere în echipă!”

Andrei Gheorghe a murit pe 19 martie. Cunoscutul jurnalist a avut, în trecut, un schimb de replici aprins în direct, la o emisiune televizată, cu Ionuţ Lupescu, subiectul fiind echipa naţională a României.
20.03.2018 | 03:47
Video pentru istorie. Dialog aprins Andrei Gheorghe - Ionuţ Lupescu despre fotbal:

Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare, în propria locuinţă, în seara zilei de 19 marte. Jurnalistul a fost deseori chemat în emisiuni pentru a-şi exprima părerea pe marginea subiectelor arzătoare, la fel întâmplându-se şi în urmă cu 20 ani. 

În vara anului 1998, echipa naţională a României juca la Campionatul Mondial din Franţa, ultimul la care au participat tricolorii. Prestaţiile jucătorilor erau disecate la emisiunea “Procesul Mondialelor”, difuzată pe postul PRO TV. Andrei Gheorghe, invitat la una dintre ediţii, a avut un dialog aprins cu Ionuţ Lupescu, actualul candidat la preşedinţia FRF şi care, în urmă cu 20 de ani, nu făcea parte din lotul naţionalei pentru turneul final din Franţa.

Andrei Gheorghe, dezamăgit de jocul naţionalei

Jurnalistul se arăta dezamăgit de faptul că naţionala juca foarte bine până în momentul în care marca un gol, ca mai apoi să ţină de rezultat. În replică, Ionuţ Lupescu i-a transmis lui Andrei Gheorghe că nu are încredere în echipă şi a specificat că suporterii mereu cer mai mult de la naţională.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri