Fotbal intern

Video. “Unul dintre noi!”. Cu ce echipă din România ţinea Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit pe 19 martie. Chiar dacă niciodată nu a declarat-o în mod public, cunoscutul om de radio era fanul unei echipe din Liga 1 Betano.
21.03.2018 | 19:59
Video Unul dintre noi Cu ce echipa din Romania tinea Andrei Gheorghe

Vestea morţii lui Andrei Gheorghe i-a şocat pe mulţi dintre cei care i-au ascultat emisiunile de la radio, dar şi pe o parte a fanilor lui Dinamo. Jurnalistul evita să vorbească despre fotbal, însă era fanul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

În luna decembrie a anului trecut, Andrei Gheorghe a postat un clip video pe contul său de Facebook. Acesta era alături de o parte a galeriei lui Dinamo şi cânta împreună cu suporterii într-un local din Bucureşti. Fanii “câinilor” şi-au adus aminte de acel moment şi au distribuit clipul pe pagina de Facebook a Peluzei “Cătălin Hîldan”. Andrei Gheorghe, unul dintre noi”, a fost mesajul dinamoviştilor.

Andrei Gheorghe, dialog aprins cu Ionuţ Lupescu

Chiar dacă nu era un microbist înfocat, Andrei Gheorghe a avut, în urmă cu 20 de ani, o discuţie cu Ionuţ Lupescu într-o emisiune televizată. Cei doi au avut un dialog mai aprins pe marginea subiectului echipei naţionale – VEZI DETALII AICI.