News

Andrei Gușă a cumpărat fostul Radio Total FM. Tatăl său, Cozmin Guşă, angajat al noului post, Radio Gold FM

19.11.2020 | 16:52
Andrei Gusa a cumparat fostul Radio Total FM Tatal sau Cozmin Gusa angajat al noului post Radio Gold FM
Andrei Gușă a cumpărat fostul Radio Total FM. Tatăl său, Cozmin Guşă, angajat al noului post, Radio Gold FM. Sursa foto: Realitatea.net
ADVERTISEMENT

Fostul politician, devenit ulterior analist politic, Cozmin Gușă, a anunțat că este noul angajat al postului de radio GOLD FM. Fiul său, Andrei Gușă a cumpărat fostul Radio TOTAL FM. 

Postul Radio GOLD FM era în insolvență de patru ani, iar fiul lui Cozmin Gușă argumentează decizia de a-l achiziționa prin faptul că este pasionat de domeniul mediatic.

ADVERTISEMENT

Acesta recunoaște că ideea i-a aparținut tatălui său și spune că postul se va concentra pe emisiuni de discuții și va aborda probleme sociale. De asemenea, el a anunțat că Raluca Moianu se va ocupa de activitatea postului.

Andrei Gușă a cumpărat fostul Radio Total FM. Ce rol va avea Cozmin Gușă

Intrat în insolvență în urmă cu patru ani, postul de radio GOLD FM a fost cumpărat de Andrei Gușă, fiul lui Cozmin Gușă. Mutarea a fost confirmată de fostul politician în data de 17 noiembrie. Acesta a anunțat și că va fi angajat al postului, în rolul de consilier. El va lucra full-time pentru a-și ajuta fiul pe parcursul unui an.

ADVERTISEMENT

„DE AZI SUNT (ȘI) ANGAJATUL FIULUI MEU!

Azi CNA a aprobat tranzacția prin care compania fiului meu a achiziționat “Radio GOLD FM” ( fostul Radio TOTAL, 96,9 MHz). Urmează o perioadă de investiții în tehnologie și infrastructură, plus regândirea grilei de programe, apoi relansarea în câteva săptămâni. I-am promis că-l ajut în primul an de activitate, așa că voi deveni un consilier full-time job.

Mă bucur că Andi salvează de la faliment un brand de renume în audiovizualul românesc, ba chiar că a ales să-și înceapă cariera de bussines într-un domeniu în care și-a început ucenicia alături de mine încă … din leagăn!
(În poză “protagoniștii” discuțiilor de azi cu CNA, DIANA RĂDULESCU, RALUCA MOIANU ȘI ANDREI COSMIN GUȘĂ)”, a scris pe Facebook analistul politic.

ADVERTISEMENT
Diana Rădulescu, Andrei Gușă și Raluca Moianu. Sursa foto: Facebook Cozmin Gușă
Diana Rădulescu, Andrei Gușă și Raluca Moianu. Sursa foto: Facebook Cozmin Gușă

Andrei Gușă a anunțat planurile pentru Radio GOLD FM: „Emisiunea vedetă este a domnului Cornel Nistorescu”

După ce a devenit patron de post radio la doar 23 de ani, fiul lui Cozmin Gușă a vorbit despre motivele pentru care a decis să achiziționeze instituția și a anunțat ce planuri are din postura de patron. Andrei Gușă a confirmat că va fi consiliat de tatăl său și a dezvăluit că grila programului va fi creată de Raluca Moianu.

Conform noului șef de la GOLD FM, radioul se va axa pe emisiuni de discuții cu tematică socială și se va adresa în continuare publicului de vârsta a doua, dorind să atragă și oameni din generația mai tânără, în așa fel încât să ajute la crearea unei conexiuni între generații.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să fie un radio axat pe talk, din două considerente. Primul considerent este cel pragmatic, este greu să ne batem cu marile radiouri pe muzică și nici nu ne dorim și al doilea este că aș vrea să abordează problemele din societatea, aș vrea să menținem publicul de vârsta a doua, +50, dar sper să atragem oameni din generația mea, din generația tânără și să creăm un pod între generații.

Vrem să abordăm problemele și creăm un spirit civic la nivel de București, unde avem licența. Vrem să abordăm toate problemele pe stare sociale, de la politic, la social, vrem să fie un radio serios. Sper să ne creăm stilul nostru. Și apoi muzica. Vom fi pragmatici, vom face un studiu și le vom oferi ce vor ascultătorii noștri.

Politica e peste tot, e în orice, dar nu vrem să ne axăm pe politică. O să fie un subiect, asta e clar. Ar fi interesant ca tatăl meu să aibă o emisiune, dar cred că ar fi un câștig pentru post. Doar din respect i-aș da o emisiune, pentru că e un personaj proeminent, cred că prezența lui la radio ar face o audiență bună. Dar n-am avut nicio discuție pe tema asta. Eu mi-aș dori să se implice și mi-a promis că se va implica în primul an. Va face și el parte din consiliu și din echipa Gold FM, dar decizia o voi lua eu. Este radioul lui Andrei Cosmin Gușă, dar Cosmin Gușă are multe de învățat de la omologul mai în vârstă.

Sper să avem un parteneriat cu Realitatea Media. Pentru mine este pentru nou, dar peste o săptămână pot să vă spun mai multe lucruri, punctual. Dacă avem o emisiune interesantă, mi s-ar parea interesant să preia știrile pe site, lucrurile interesante pe care le scoatem, poate o să avem exclusivități. Ne gândim la multe vedete. Pot să vă zic un nume, aș vrea să avem o emisiune cu domnul Octavian Hoandră. Cred că e un adevărat profesionist și îmi place cum pune problema, i-am emisiunile de la Realitatea, i-am citit cărțile și îl respect foarte mult. Am o relație foarte bună cu domnul Hoandră, suntem prieteni și facem abstracția că a fost la Realitatea, e o coincidență.

N-am discutat asta cu Raluca Moianu, dar având experiența o recomandă cam pentru ce emisiune vrea. Mergem pe grila actuală pe care dumneaei o a făcut-o. Și până la următoarea ședință cu CNA-ul vom vedea ce putem schimba. Deocamdată luăm cu grila actuală. Emisiunea vedetă este a domnului Cornel Nistorescu, de luni până joi de la ora 5. Și chiar este o emisiune bună. El va rămâne cu emisiunea și sper că va rămâne în continuare, am un respect mare pentru el, îmi place stilul lui”, a declarat Andrei Cosmin Gușă pentru Pagina de Media.

În vârstă de 50 de ani, Cozmin Gușă este președintele Federației Române de Judo și patronul postului Realitatea Plus. A preluat președinția Federației Române de Judo în februarie 2017, ajutat și de relația strânsă de prietenie pe care o are cu Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo. Și noul patron al Radio GOLD FM practică judo.

ADVERTISEMENT