Fotbal intern

Andrei Ionescu revine în Liga 1! “Micul Balaci” s-a înțeles cu FC Voluntari

06.09.2018 | 16:51
Andrei Ionescu revine in Liga 1 Micul Balaci sa inteles cu FC Voluntari

Andrei Ionescu revine în Liga 1! “Micul Balaci” s-a înțeles cu FC Voluntari. Ultima oară mijlocașul a evoluat pentru indienii de la Aizawl FC. Juătorul în vârstă de 30 de ani s-a antrenat recent cu gruparea ilfoveană şi Ioan Andone spune că va primi şi un contract.

”Andrei Ionescu este un jucător cu experienţă, l-am avut şi săptămâna trecută la antrenament. L-am luat în pregătire, va semna şi un contract, pentru că este un jucător care poate decide un meci”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Andrei Ionescu revine în Liga 1! Micul Balaci s-a înțeles cu FC Voluntari Raul Rusescu,Andrei Ionescu.
Andrei Ionescu revine în Liga 1! Micul Balaci s-a înțeles cu FC Voluntari

Andrei Ionescu revine în Liga 1! “Micul Balaci” s-a înțeles cu FC Voluntari

Andrei Ionescu a început fotbalul la Universitatea Craiova şi şi-a continuat apoi perioada de juniorat la PSV Eindhoven. A revenit la Craiova, după care a mai jucat pentru FCSB, Royal Antwerp, Ferencvaros, Naft Al Janoob, FC Eindhoven, ASIL Lysi, FC Voluntari şi Aizawl. În urmă cu câțiva ani, Ionescu era considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa, dar niciodată nu a atins aşteptările. Mijlocașul avea așteptări mari în momentul în care și-a pus semnătura pe contractul cu echipa indiană

“India este o ţară frumoasă, dar în fotbalul de aici mai sunt multe de făcut. Există o diferenţă între nivelul fotbalului indian şi nivelul fotbalului european, făcută în special de infrastructură, investiţii şi organizare. Aici trebuie investit în stadioane, terenuri, condiţii de pregătire şi, nu în ultimul rând, în calitatea şi mentalitatea tinerilor jucători indieni”, a fost declaraţia lui Andrei Ionescu într-un interviu pentru site-ul AFAN.

 Aventura în India nu a început rău deloc pentru Andrei Ionescu. Deși românul a avut meci chiar pe data de 31 decembrie în campionat, acesta reuşit să înscrie în ultima zi a anului. Andrei Ionescu a marcat golul doi al echipei sale în minutul 52 al meciului împotriva lui Gokulam, disputat în deplasare. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru Aizawl, prima reuşită fiind cea a lui Kobayashi. Aizawl nu a avut însă şanse la promovare, echipa fiind pe locul 6 în liga secundă din India.

Micul Balaci se întoarce în fotbalul românesc. Andrei Ionescu semnează cu FC Voluntari

FC Voluntari a mai transferat un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Rusia. Ilfovenii au un start dezamăgitor de campionat, iar conducerea clubului a decis să întărească compartimentul defensiv. După şapte etape trecute din actualul sezon din Liga 1 Betano,  FC Voluntari ocupă ultimul loc din clasament, cu două puncte obţinute.

Igor Armaş este ultima achiziţie a ilfovenilor. Astfel, fotbalistul s-a înţeles cu FC Voluntari, unde va juca pe postul de fundaş central. Fotbalistul de 31 de ani, născut la Chişinău, are destul de multă experienţă, după ce a evoluat în ultimii opt ani în Rusia şi joacă pentru echipa naţională a Moldovei din 2008. FC Voluntari a transferat un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Rusia. Igor Armaş a jucat de-a lungul timpului pentru Zimbru Chişinău, Hammarby, Kuban Krasnodar şi Anji Mahacikala. În noiembrie 2009, noul jucător al celor de la FC Voluntari a fost ales “Jucătorul anului” de către fanii lui Hammarby, într-un sondaj realizat pe site-ul oficial al clubului suedez.

16 jocuri a bifat Andrei Ionescu în tricoul Stelei