Fotbal international

Ratarea meciului! Andrei Ivan a avut o şansă uriaşă de gol în minutul 7 din România – Anglia la EURO U21. VIDEO

21.06.2019 | 20:07
Ratarea meciului Andrei Ivan a avut o sansa uriasa de gol in minutul 7 din Romania  Anglia la EURO U21 VIDEO

Aşa cum selecţionerul Mirel Rădoi a promis la conferinţa de presă, România a atacat din primul minut al meciului cu Anglia.

Andrei Ivan a avut o şansă uriaşă de gol în minutul 7

Andrei Ivan, jucătorul lui Krasnodar, a avut o şansă incredibilă de gol în minutul 7. Acesta a preluat excelent mingea în careul englezilor, însă şutul său a şters bara din stânga.

La scurt timp după această ocazie, Dennis Man a avut o altă şansă mare, şutul său fiind respins de portarul englezilor.

Anglia – România: 0-0, în minutul 7

Ocazie imensa pentru Ivan in minutul 7https://www.tvrplus.ro/live/tvr-1#EURO2019 #TVR1 #HaiRomânia!

Gepostet von TVR1 am Freitag, 21. Juni 2019

România a debutat perfect la EURO U21, învingând cu 4-1  naţionala Croaţiei. A fost prima victorie a tricolorilor la un turneu final de tineret. Anglia a pierdut cu Franţa, scor 1-2, înfrângerea venind în minutul 90+5 după un autogol al lui Wan-Bissaka.

Peste 7.000 de români asistă la partida de la Cesena. Doar Italia, ţara gazdă a reuşit să adune până acum mai mulţi suporteri în tribună.

România şi Anglia sunt echipele cu cele mai bune defensive din preliminariile EURO U21, fiecare primind doar patru goluri în cele zece runde din campania de calificare.

România are nevoie de minimum şase puncte ca să fie sigură de prezenţa în semifinale la EURO U21. În ultima etapă vom întâlni Franţa, luni, de la ora 22:00.