Sport

Andrei Ivan a marcat patru goluri cu CS Mioveni! Avea cotă 500 la pariuri pentru un “hat-trick”!

Andrei Ivan a reușit primul hattrick din carieră în Casa Pariurilor Liga 1 împotriva lui CS Mioveni. Atacantul lui Reghecampf avea cotă 500 la pariuri să reușească să înscrie trei goluri.
30.10.2021 | 21:00
Andrei Ivan a marcat patru goluri cu CS Mioveni Avea cota 500 la pariuri pentru un hattrick
Andrei Ivan a marcat patru goluri cu CS Mioveni! Avea cotă 500 la pariuri pentru un "hat-trick"!. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
30-10-2021
18:00

Andrei Ivan - CS Mioveni 4-2!

Atacantul Universității Craiova a reușit să marcheze golul patru după un contraatac în minutul 83 și a asigurat victoria cu Universității Craiova.

Andrei Ivan se apropie astfel la doar un gol de golgheterul Ligii 1, Jefte Bentacor. Din păcate pentru selecționerul echipei naționale, Andrei Ivan este suspedant pentru meciul cu Islanda din preliminariile Campionatului Mondial.

Vârful Universității Craiova a fost one-man show împotriva celor de la CS Mioveni și a reușit să marcheze de trei ori în doar 45 de minute, după ce bifase dubla în doar trei minute. A punctat în minutele 17, 20 și 45+1.

Fotbalistul de 24 de ani ajunge astfel la șapte goluri marcate în acest sezon și e al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 după Betancor, care a înscris de nouă ori pentru Farul.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, cotă ireală pentru un hattrick cu CS Mioveni

Andrei Ivan avea o cotă amețitoare pentru un “hat-trick” în meciul Universitatea Craiova – CS Mioveni. Astfel, orice parior care a mizat pe trei goluri marcate de jucătorul dorit de Galatasaray ar fi obținut de 500 de ori suma pariată.

Ivan a jucat doar nouă meciuri în acest început de sezon în Liga 1 și a lipsit de pe teren la cinci partide, printre care meciurile cu CFR Cluj și Rapid. Are și două pase decisive.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan avea o singură dublă în “carieră” înainte de performanța cu Mioveni. Împotriva lui Dinamo în meciul câștigat cu 4-1 pe „Ion Oblemenco” pe data de 4 noiembrie 2019.

Andrei Ivan, ajutat de noroc și de Laurențiu Reghecampf

Performanța istorică a lui Andrei Ivan a fost facilitată și de faptul că Universitatea Craiova a primit două penalty-uri, ambele transformate de atacantul originar din Moreni.

ADVERTISEMENT

Ivan este principalul executat desemnat de Laurențiu Reghecampf la loviturile de unsprezece metri iar antrenorul a insistat ca acesta să execute și cel de-al doilea penalty.

Oaspeții au contestat aprig primul gol înscris de Andrei Ivan, pe motiv că acesta s-ar fi aflat într-o poziție de ofsaid.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, noua țintă a lui Fatih Terim la Galatasaray

Andrei Ivan joacă din ce în ce mai bine la Universitatea Craiova și la echipa națională și i-a atras atenția antrenorului lui Galata, Fatih Terim, care l-a luat din Bănie și pe Alexandru Cicâldău.

„Nu știu dacă Andrei Ivan sau alt jucător are vreo ofertă. Prestațiile lui sunt foarte bune, nivelul lui este unul foarte ridicat, este un jucător care face diferența în fiecare meci și cu siguranță va avea oferte.

Va fi foarte greu să-l ținem la noi o perioadă îndelungată, dar nu cred că se pune problema ca în iarnă să plece vreun jucător de la noi”, a declarat Reghecampf în cadrul unei conferințe de presă.

  • 500 era cota lui Andrei Ivan pentru un hattrick cu CS Mioveni
  • 1.000.000 de euro e cota atacantul de 24 de ani
  • 8 goluri în 9 meciuri are Ivan în acest sezon din Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Farul Constanța – Universitatea Craiova: 2,35 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT