Sport

Andrei Ivan a ratat transferul carierei la o forţă din vest în ultima zi! Salariu de 1.000.000€ pentru atacantul lui U Craiova. Exclusiv

Andrei Ivan a fost la un pas de un transfer spectaculos la Bordeaux. Din informaţiile FANATIK, toate părţile s-au înţeles, însă mutarea a căzut din cauza unor probleme ale clubului din Franţa.
01.09.2022 | 16:05
Andrei Ivan a ratat transferul carierei la o forta din vest in ultima zi Salariu de 1000000E pentru atacantul lui U Craiova Exclusiv
Andrei Ivan a ratat transferul la Bordeaux. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova putea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor, însă totul a căzut în ultima clipă. Din informaţiile FANATIK, Andrei Ivan a fost la un pas de transferul la Girondins Bordeux, de şase ori campioană a Franţei.

Andrei Ivan a ratat transferul carierei la o forţă din vest în ultima zi! Salariu de 1.000.000 de euro pe an de la Bordeaux

FANATIK a aflat că toate părţile implicate s-au înţeles asupra detaliilor de transfer. Atacantul urma să aibă în Franţa un salariu de 1.000.000 de euro pe an, însă totul a căzut în ultima clipă din cauza unor probleme pe care le-au întâmpinat francezii. Iar joi, 1 septembrie, este ultima zi de mercato în fotbalul european.

ADVERTISEMENT

Bordeaux a retrogradat în această vară din Ligue 1 şi se confruntă cu probleme financiare. În plus, echipa franceză nu a reuşit să rezolve problemele contractuale ale unor jucători şi transferul lui Andrei Ivan a căzut.

Atacantul Craiovei, afectat de ratarea transferului! Dar mutarea poate fi perfectată în iarnă

Atacantul oltenilor este foarte afectat de faptul că transferul a căzut, mai ales că salariul pe care l-ar fi încasat în Franţa ar fi fost unul uriaş. Cu toate acestea, nu este totul pierdut pentru Andrei Ivan.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, transferul se poate perfecta la iarnă, mai ales că în acest moment, mutarea nu a căzut din cauza neînţelegerilor dintre părţi, ci din cauza problemelor pe care Bordeaux nu a reuşit să le rezolve la timp.

Andrei Ivan este cotat la 1,8 milioane de euro. Atacantul în vârstă de 25 de ani nu ar fi la prima experienţă în străinătate. În 2017, U Craiova l-a vândut cu 3 milioane de euro celor de la FC Krasnodar.

ADVERTISEMENT

Nu s-a impus în Rusia şi a fost cedat împrumut la Rapid Viena pentru un sezon. În vara anului 2019, Universitatea Craiova l-a răscumpărat pe Andrei Ivan pentru 1,5 milioane de euro.

Andrei Ivan a ratat un penalty crucial în play-off-ul Conference League!

Andrei Ivan nu trece prin cea mai fericită perioadă a carierei. Atacantul a ratat la loviturile de departajare în play-off-ul Conference League cu Hapoel Beer Sheva, iar câteva zile mai târziu a ratat un transfer mare în vest.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi nu l-a folosit ca titular în meciul de la începutul săptămânii cu FC Botoşani şi rămâne de văzut dacă va intra în primul “11” în confruntarea cu Hermannstadt, programată joi, de la ora 21:00.

  • 25 de ani are Andrei Ivan
  • 1.000.000 de euro pe an ar fi câştigat Andrei Ivan la Bordeaux

  • (P) Cota BETANO pentru AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova: 2,20 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT