Fotbal international

Andrei Ivan a refuzat Barcelona! Declaraţie incredibilă: “M-am gândit că e mai bine să stau la Craiova”

14.08.2018 | 11:27
Andrei Ivan a refuzat Barcelona Declaratie incredibila Mam gandit ca e mai bine sa stau la Craiova

Andrei Ivan a refuzat Barcelona! Atacantul român de la Rapid Viena a declarat într-un interviu pentru austriecii de la Kurier că a decis să rămână la Craiova în momentul în care a primit o ofertă de la FC Barcelona, fiind nemulţumit de faptul că nu a primit un contract pentru prima echipă, cu Messi şi Suarez.

“Barcelona B m-a urmărit, dar nu am primit un contract pentru prima echipă. La acel moment m-am gândit că era mai bine să rămân cu Craiova. Privind în retrospectivă, nu regret deloc, sunt mulţumit ca transferul nu s-a relizat. Am luat decizia corectă”, a spus Ivan pentru Kurier.

Andrei Ivan a refuzat Barcelona: “Un duel împotriva Stelei ar fi foarte special pentru mine”

Interesul Barcelonei pentru Andrei Ivan datează din 2016 atunci când ziarul catalan Sport.es scria că atacantul Craiovei este una dintre ţintele Barcelonei. Catalanii ar fi vrut varianta unui împrumut al lui Ivan, cu opţiune de cumpărare definitivă după 6 luni pentru o sumă de 4 milioane de euro. La vremea respectivă, Andrei Ivan a declarat pentru FANATIK.RO: “Interesul Barcelonei faţă de mine este real. El există de acum doi ani de cînd au vrut să mă transfere La Masia (nr echipa a doua). Însă acum am înţeles că sînt nişte discuţii pentru echipa mare.”

În cele din urmă, Ivan a rămas la Craiova până în vara anului 2017, când a fost transferat pentru 3,5 milioane de euro la FC Krasnodar. Atacantul român nu a rupt norii în Rusia: “Din păcate am jucat prea puţin în Rusia şi nu am putut să mă remarc mai des. Dar competiţia a fost foarte mare. Îl ştiţi pe Fedor Smolov sau Wanderson? Sunt jucători cu mare experienţă şi era dificil să mă bat cu ei”

Andrei Ivan a refuzat Barcelona! Declaraţie incredibilă M-am gândit că e mai bine să stau la Craiova
Andrei Ivan a refuzat Barcelona! Aici se bucură cu un coechipier după un gol la Rapid Viena

Atacantul a fost împrumutat în această vară la Rapid Viena, acolo unde a înscris deja în Cupa Austriei. Românul a fost rezervă în meciul din Europa League dintre Slovan Bratislava şi Rapid Viena, încheiat 2-1. Returul are loc joi, iar învingătoarea poate evolua împotriva echipei FCSB în play-off. Ivan a declarat că abia aşteaptă să joace împotriva FCSB: “Un duel împotriva Stelei ar fi foarte special pentru mine”

Andrei Ivan a refuzat Barcelona: “Poate ar trebui să îmi schimb modul în care mă bucur la goluri. Nu mai sunt tânăr”

Austriecii sunt îngrijoraţi de modul în care Andrei Ivan celebrează reuşitele. Antrenorul echipei i-a spus că nu ar mai trebui să facă tumbe după ce înscrie pentru că există riscul de accidentare. Ivan le-a spus austriecilor cum a început totul: “Când am fost mic am învăţat puţin parkour. De atunci, am învăţat să fac câteva salturi. Antrenorul nu vrea să mai fac tumbe după goluri, spune că are emoţii să nu mă accidentez. Dar când înscriu sunt bucuros, vin emoţiile şi nu mă gândesc la pericolul săriturilor. Fanii sunt bucuroşi şi ei, mă încurajează şi nu mă mai gândesc. Dar poate ar trebui să îmi schimb modul în care mă bucur la goluri. E periculos şi nici eu nu mai sunt tânăr”, a declarat Ivan pentru Kurier.

Dacă Rapid Viena trece de Slovan Bratislava şi FCSB va elimina Hajduk Split, Andrei Ivan va fi adversarul vicecampioanei în play-off-ul Europa League. Meciurile se vor disputa pe 23 august (turul) şi 30 august (returul).

 

Tags: