Fotbal intern

Andrei Ivan a refuzat întoarcerea în Bănie! Care a fost motivul

Andrei Ivan este rezerva de lux la FC Krasnodar, iar cei de la CS U Craiova au dorit să îl repatrieze în această iarnă.
19.03.2018 | 16:15
Andrei Ivan a refuzat intoarcerea in Banie Care a fost motivul
ADVERTISEMENT

Atacantul de 21 de ani a jucat în numai cinci meciuri în prima ligă din Rusia în acest sezon şi a adunat în total 19 minute, fiind mai mereu rezervă la echipa care l-a achiziţionat în vară cu trei milioane de euro de la CS U Craiova.

Astfel, pentru că aveau nevoie de întăriri pentru faza a doua a campionatului, oltenii au încercat să îl repatrieze pe fostul lor jucător, măcar sub formă de împrumut până la vară. Cu toate acestea, CS U Craiova s-a lovit de refuzul fostului atacant. 

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan: “Eu sper să joc din nou acolo” 

”Da, trebuia să revin la CS U Craiova, în iarnă, a fost o ofertă concretă. M-am gândit foarte bine şi am zis că dacă mă voi întoarce la Craiova nu o să fac un pas înainte. Chiar dacă al fi jucat mai mult, nu am considerat că este bine, aşa că am rămas la Krasnodar. Eu sper să joc din nou acolo, pentru că mă antrenez bine, sunt ok din punct de vedere medical, să vedem”, a spus Andrei Ivan, în cadrul unei conferinţe de presă de la naţionala de tineret.

În schimbul jucătorului, oficialii celor de la CS U  Craiova şi cei ai lui FC Krasnodar s-au pus de acord, vara trecută, asupra mutării. Trei milioane de euro ajung la olteni, plus un bonus de 1 milion, în funcţie de randamentul atacantului. Ivan a semnat un contract valabil pe 5 ani şi va primi pentru fiecare sezon în care îmbracă tricoul ruşilor 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

19 goluri a marcat Ivan pentru CS U Craiova şi a reuşit 13 pase decisive în cele 101 meciuri jucate în toate competiţiile

Tags: