Sport

Andrei Ivan a revenit la antrenamentele Universității Craiova. Când poate juca din nou pentru olteni. Exclusiv

Andrei Ivan a acuzat dureri în zona șoldului la partida cu Petrolul Ploiești, dar FANATIK a aflat că atacantul se simte bine și a revenit la antrenamente.
02.11.2022 | 13:10
Andrei Ivan a revenit la antrenamentele Universitatii Craiova Cand poate juca din nou pentru olteni Exclusiv
Andrei Ivan a acuzat dureri în zona șoldului la partida cu Petrolul Ploiești, dar FANATIK a aflat că atacantul se simte bine și a revenit la antrenamente. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fotbalistul ”Științei” a resimțit dureri după un duel cu unul dintre jucătorii ploieștenilor, așa cum FANATIK anunța în exclusivitate, iar Mirel Rădoi nu a vrut să riște o accidentare gravă și l-a înlocuit în minutul 60.

Antrenamente normale pentru Andrei Ivan la Universitatea Craiova

La două săptămâni de la acel moment, FANATIK a aflat că Andrei Ivan și-a revenit complet, a început antrenamentele alături de restul lotului Universității Craiova și se pregătește la intensitate maximă.

ADVERTISEMENT

Vestea este una foarte bună pentru antrenorul Mirel Rădoi, care astfel are o opțiune în plus pentru linia de atac la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, din etapa a 17-a din SuperLiga, programat sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 21:00.

După accidentarea la șold din jocul cu Petrolul Ploiești, Ivan a ratat următoarele trei întâlniri ale ”juveților”, victoria cu FC Hermannstadt din Cupa României și succesele cu UTA Arad și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe din campionat.

ADVERTISEMENT

Ivan e golgheterul oltenilor

Atacantul Universității Craiova a mai avut parte de o accidentare în confruntarea cu CFR Cluj, scor 0-2, anunțată în exclusivitate de FANATIK. Din cauza rupturii musculare din confruntarea cu trupa lui Dan Petrescu, Andrei Ivan a ratat convocarea la echipa națională a României.

Andrei Ivan este unul dintre cei mai importanți jucători ai oltenilor, fiind golgheterul echipei cu patru goluri marcate. În această vară atacantul a ratat un transfer spectaculos la Bordeaux în Franța, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Între timp, atacantul în vârstă de 25 de ani a devenit tată pentru prima dată. Soția fotbalistului a născut o fetiță în urmă cu o săptămână. Andrei Ivan și Anda, o fostă gimnastă de performanță, sunt împreună de un an.

Sorin Cârțu, felicitări pentru Andrei Ivan

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu consideră că reușitele din tricoul Universității Craiova se datorează echilibrului din viața personală și este de părere că evoluțiile jucătorului vor fi în creștere.

ADVERTISEMENT

„Andrei are evoluții bune constant în ultimul timp. Eu am pus-o pe echilibrul lui din viața personală, și-a găsit o prietenă care l-a echilibrat. Trebuie să fie într-un maxim, să atingă alte culmi pentru că deja atinge și el maturitatea”, a spus Cârțu.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,37 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la U Craiova – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT