Sport

Andrei Ivan, reproșuri după FC U 1948 – U Craiova 1-2: „La fiecare duel adversarul mă lovește în zona în care am probleme”

Jucătorii celor de la Universitatea Craiova consideră că victoria în derby-ul cu FC U Craiova 1948 îi ajută enorm din punct de vedere moral înainte de meciul cu Zorya Luhansk.
08.08.2022 | 00:20
Andrei Ivan reprosuri dupa FC U 1948  U Craiova 12 La fiecare duel adversarul ma loveste in zona in care am probleme
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit să câștige din nou împotriva rivalilor din oraș, iar Laszlo Balint răsuflă ușurat înainte de returul cu Zorya Luhansk.

Andrei Ivan îi acuză pe jucătorii lui FC U Craiova 1948 de jocuri necurate: „Adversarul mă lovește la fiecare duel în zona în care am probleme”

Andrei Ivan acuză oboseala după derby-ul cu FC U Craiova 1948 și nu e deloc mulțumit de jocul echipei: „Suntem bucuroși că nu am mai jucat de câteva etape și vom vede ce vom face. Nici mie nu-mi place sincer, dar jucăm din trei în trei zile și se vede oboseala”.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui Laszlo Balint a recunoscut că echipa lui Marius Croitoru a avut inițiativa: „Ne-am cam dominat, dar punctele sunt cele mai importante”.

Ivan este chinuit de probleme medicale și a jucat cu infiltrații la ultimele meciuri și a fost înlocuit după doar 45 de minute: „Am simțit… La fiecare duel adversarul mă lovește în zona în care am probleme. Nu mi-e frică. Azi am jucat doar o repriză. Probabil m-a scos să fiu apt cu Zorya”.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan nu se gândește la o plecare de la Universitatea Craiova: „Vreau să îmi fac treaba cât mai bine”

Andrei Ivan a apreciat atmosfera incendiară din tribune și se gândește deja la returul cu Zorya Luhansk: „Nu m-am gândit la așa ceva. Două galerii frumoase. A fost stadionul plin și fanii ne-au împins de la spate în momentele grele. 

Suntem conștienți. Ne-au dominat rău în Polonia și am căzut și fizic. S-a văzut tot meciul. Vedem de mâine ce facem”.

ADVERTISEMENT

Ivan a evitat discuția cu privire la transferul său și vrea să transmită că rămâne concentrat pe ce are de făcut la Craiova:„Momentan nu mă gândesc la o plecare. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici și să marchez pentru Universitatea Craiova”.

Nicușor Bancu acuză oboseala înainte de meciul cu Zorya Luhansk: „E greu să joci din trei în zile și nu suntem pregătiți”

Nicușor Bancu e de părere că Universitatea Craiova nu poate face față unui ritm cu meciuri la 72 de ore distanță: „Important cred că a fost jocul nostru din seara asta. Am fost foarte uniți și cred că asta e foarte important. Cum am zis și după meciul cu Zorya, e greu să joci din trei în trei zile și nu suntem pregătiți”.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga e încrezător că Universitatea Craiova poate întoarce rezultatul din Conference League: „Sperăm să ne revenim joi, să nu fie problemă și să întoarcem rezultatul. Eu cred că au fost penalty la toate trei fazele”.

Bancu e convis că victoria în derby-ul cu FC U Craiova 1948 îi va ajuta enorm la moralul pentru meciul cu Zorya: „Nici nu voiam să se termine meciul prin așa ceva. Să câștige cine e mai bun. Chiar nu voiam să se oprească meciul. Era foarte important să câștigăm, pentru că nu aveam nicio victorie și noi avem pretenții de campionat.

Avem un moral foarte bun înainte de meciul cu Zorya și sperăm să ne calificăm. Nu cred că conta ce a spus antrenoru. Am avut dăruire și atitudine foarte bună și așa am câștigat meciul.

Atmosfera e foarte frumoasă când jucam aici și nu vedem foarte des în România. Sper să avem și noi cât mai mulți oameni. Ambele echipe au galerii extraordinare și chiar nu mă interesează dacă sunt fluierat. Îmi place să joc cu mulți suporteri”, a declarat și Nicușor Banca la finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Zorya Luhansk: 3,70 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT