Fotbal intern

A jucat doar o etapă, dar vrea medalia de campion! “Sunt sigur de asta!”

Transferat la FK Krasnodar, Andrei Ivan vorbeşte despre fosta sa echipă. Ce le transmite foştilor colegi
Autor: Alex Bradescu | 01.02.2018 | 09:21
A jucat doar o etapă, dar vrea medalia de campion!

Andrei Ivan a plecat de la CSU Craiova la începutul acestui an competiţional, însă speră ca, la finele sezonului, să primească şi el o medalie de campion al României. Actualul jucător al celor de la Krasnodar afirmă că e sigur că formaţia olteană va câştiga titlul în Liga 1 Betano. 

“Mă bucur să-mi revăd foştii colegi, mai ales pe Vătăjelu. M-am văzut şi cu cei de la Steaua, cu Budescu, alături de care am fost la naţională. În Liga I, le ţin pumnii foştilor mei colegi. Sper să ia Craiova campionatul. Eu sunt sigur că va câştiga. Am mare încredere în foştii mei colegi, mai ales în Băluţă, în Bancu, în Calancea. O să le spun să îmi oprească şi mie o medalie, pentru că am jucat şi eu o etapă în acest sezon” , a spus Andrei Ivan. 

Andrei Ivan nu s-a impus în Rusia

Deşi a fost transferat pentru o sumă destul de mare, 3 milioane de euro, Andrei Ivan nu prea a jucat pentru noua sa formaţie. La FK Krasnodar a fost folosit doar de patru ori în campionatul Rusiei, o dată în Cupă şi o dată în Europa League, nereuşind să marcheze. A bifat totuşi două pase de gol. 

Ivan are 21 de ani şi a prins până acum şase selecţii în naţionala României. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!