A jucat doar o etapă, dar vrea medalia de campion! “Sunt sigur de asta!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
01/02/2018, 09:21
A jucat doar o etapă, dar vrea medalia de campion! “Sunt sigur de asta!”

Andrei Ivan a plecat de la CSU Craiova la începutul acestui an competiţional, însă speră ca, la finele sezonului, să primească şi el o medalie de campion al României. Actualul jucător al celor de la Krasnodar afirmă că e sigur că formaţia olteană va câştiga titlul în Liga 1 Betano. 

“Mă bucur să-mi revăd foştii colegi, mai ales pe Vătăjelu. M-am văzut şi cu cei de la Steaua, cu Budescu, alături de care am fost la naţională. În Liga I, le ţin pumnii foştilor mei colegi. Sper să ia Craiova campionatul. Eu sunt sigur că va câştiga. Am mare încredere în foştii mei colegi, mai ales în Băluţă, în Bancu, în Calancea. O să le spun să îmi oprească şi mie o medalie, pentru că am jucat şi eu o etapă în acest sezon” , a spus Andrei Ivan. 

Andrei Ivan nu s-a impus în Rusia

Deşi a fost transferat pentru o sumă destul de mare, 3 milioane de euro, Andrei Ivan nu prea a jucat pentru noua sa formaţie. La FK Krasnodar a fost folosit doar de patru ori în campionatul Rusiei, o dată în Cupă şi o dată în Europa League, nereuşind să marcheze. A bifat totuşi două pase de gol. 

Ivan are 21 de ani şi a prins până acum şase selecţii în naţionala României. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.