Fotbal international

Andrei Ivan atacă arbitrajul din meciul cu Portugalia. “Voia sa luăm gol, d-aia mi-a dat roşu!”

10.09.2018 | 17:05
Andrei Ivan ataca arbitrajul din meciul cu Portugalia Voia sa luam gol daia mia dat rosu

Andrei Ivan atacă arbitrajul din meciul cu Portugalia la Under 21. Atacantul român a fost şi înger şi demon în partida pe care tricolorii au reuşit să o câştige pe terenul lusitanilor cu 2-1.. Mai întâi a reuşit să ridice avantajul echipei noastre de la 1-0 la 2-0, pentru ca spre finalul partidei să aibă un moment de blocaj mental şi să tragă de tricou un adversar care nu se afla într-o poziţie periculoasă pentru poarta lui Ionuţ Radu. România era deja în nouă jucători de câmp, după ce Nedelcearu a fost eliminat cu mare uşurinţă, iar scorul în acel moment devenise 2-1 pentru băieţii lui Mirel Rădoi, cu portughezii asaltând careul nostru.

Andrei Ivan avea deja un cartonaş galben, luat cu puţine momente mai înainte şi pentru tragerea de tricou a adversarului regulamentul prevede clar acordarea avertismentului. Ceea ce “centralul” partidei a şi făcut prompt. Din fericire, chiar şi cu doi oameni mai puţin România a reuşit să reziste, graţie, în primul rând, intervenţiei senzaţionale din al nouălea minut de prelungiri a goalkeeperului Ionuţ Radu, care a apărat penalty-ul ce ar fi schimbat complet situaţia din grupă. Aşa, în urma splendidului succes din Portugalia, România are acum şanse importante să ajungă după exact 20 de ani la un turneul final de Campionat European under 21, cu condiţia să câştige minim 7 puncte din ultimele trei meciuri, toate pe teren propriu, în ordine cu Bosnia şi Herţegovina, Ţara Galilor şi Lichstentein. castiga la pariuri sportive

Andrei Ivan atacă arbitrajul, uitând gestul iresponsabil comis când avea deja cartonaş galben

Andrei Ivan a vorbit pentru Telekom Sport şi, în loc să îşi ceară scuze pentru gestul său iresponsabil (în momentul acordării cartonaşului roşu el a început să râdă) atacantul lui Rapid Viena atacă arbitrajul.  “Am luat rosu că aşa a vrut arbitrul, să spun aşa. L-am luat foarte uşor şi am fost foarte nervos. Eu cred că arbitrul a vrut să luăm gol, să ne bată Portugalia, dar ne-am apărat foarte bine şi am câştigat. Era vina mea dacă nu câştigam că am luat rosu dintr-o prostie. Chiar am vrut să rămân cu Bosnia, dar cei din Austria, de la Rapid Viena nu m-au lăsat. Au nevoie de mine, pe 16 avem un derby şi sperăm să-l câştigăm. Am câştigat cu Portugalia şi toţi eram bucuroşi. Sper să fie concentraţi şi să câştigăm şi să ne calificăm. Pentru mine nu conteaza chiar dacă mă duc la under 21 sau la echipa mare. E important că joc pentru România şi sunt fericit”

Andrei Ivan atacă arbitrajul din meciul cu Portugalia. România a obţinut o mare victorie cu 2-1 şi are acum şanse bune de calificare
Andrei Ivan atacă arbitrajul din meciul cu Portugalia. România a obţinut o mare victorie cu 2-1

Pentru meciul cu Bosnia şi Herţegovina, care este liderul grupei, cu 3 puncte peste România, dar cu un meci în plus, selecţionerul Mirel Rădoi are probleme de lot: Ionuţ Nedelcearu şi Andrei Ivan sunt suspendaţi în urma eliminărilor suferite în Portugalia iar George Puşcaş mai are şi el de ispăşit o etapă de suspendare. Alţi trei jucători care ar fi putut avea un impact mare la naţionala under 21, Răzvan Marin, Tudor Băluţă şi Denis Drăguş au făcut deplasarea la Belgrad, cu echipa mare, în vederea meciului cu Serbia din a foua etapă a grupei din Liga Naţiunilor, deşi doar primul are şanse reale să se afle pe teren, iar prezenţa celor doi fotbalişti de la Viitorul la meciul cu Bosnia şi Herţegovina l-ar fi ajutat mult pe Mirel Rădoi, care a trebuit să apeleze de urgenţă la doi dintre tinerii de la Dinamo, Ricardo Grigore şi Robert Moldoveanu.

Tags: