Sport

Universitatea Craiova, fără cel mai important jucător și la meciul cu CS Mioveni. De ce a lipsit Andrei Ivan

Andrei Ivan este în afara lotului și pentru partida din deplasare cu CS Mioveni, golgheterul Universității Craiova fiind în recuperare după infectarea cu COVID-19.
02.03.2022 | 17:04
Universitatea Craiova fara cel mai important jucator si la meciul cu CS Mioveni De ce a lipsit Andrei Ivan
ADVERTISEMENT

Golgheterul Universității Craiova, Andrei Ivan, este indisponibil și pentru meciul cu CS Mioveni din etapa a 29-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Andrei Ivan, în afara lotului pentru meciul cu Mioveni. E infectat cu COVID-19

Prosport anunță că Andrei Ivan este în continuare infectat cu COVID-19 și rămâne în afara lotului și în meciul disputat în deplasare cu argeșenii.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan este fără doar și poate cel mai important jucător al lui Laurențiu Reghecampf în acest sezon, reușind 11 goluri și șase pase decisive în 22 de meciuri.

Atacantul a fost depistat pozitiv la testele COVID înainte de meciul cu Chindia Târgoviște, pe 26 februarie și a trebuit să stea minim cinci zile în carantină.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ivan a ieșit din izolare înainte de meciul cu CS Mioveni și ar putea fi pe teren în ultima etapă din sezonul regulat din Casa Pariurilor Liga 1, cu Farul Constanța. S-a decis să nu facă parte din lot, nefiind pregătit din punct de vedere fizic.

Ce soluții are Laurențiu Reghecampf

În lipsa lui Andrei Ivan, Laurențiu Reghecampf îl va arunca în luptă din primul minut pe Ștefan Baiaram, iar Jovan Markovici este și el titular.

ADVERTISEMENT

Echipe probabile în CS Mioveni – Universitatea Craiova: 

CS Mioveni: Ducan – Garutti, Scarlatache, I. Balaur – Rădescu, L. Dumitriu, Vereș, Burnea – Raicea, B. Rusu, Buziuc. Antrenor: Alex Pelici.
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu, A. Crețu, Mateiu, Gustavo – Markovic, Baiaram. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Andrei Ivan (25 de ani) este evaluat conform Transfermarkt la 1.400.000 de euro și mai are contract cu U Craiova până în vara lui 2023.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CS Mioveni-Universitatea Craiova: 2.05 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT