Sport

Andrei Ivan, dezamăgit de fani după Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-0: „Sunt obișnuit să mă înjure!”

Andrei Ivan a fost dezamăgit de suporteri după remiza de pe teren propriu a Universității Craiova cu Oțelul Galați, scor 0-0, fiind de părere că meritau victoria.
25.07.2023 | 00:24
Andrei Ivan dezamagit de fani dupa Universitatea Craiova  Otelul Galati 00 Sunt obisnuit sa ma injure
Andrei Ivan, dezamăgit după remiza „albă” cu Oțelul Galați. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbalistul oltenilor a amintit de cele trei bări pe care colegii săi le-au dat în prima repriză, dar și despre alte ocazii mari pe care le-au ratat sau pe care Relu Stoian, portarul Oțelului Galați, le-a apărat, fiind convins că a fost vorba despre mult ghinion.

Andrei Ivan, dezamăgit după remiza „albă” cu Oțelul Galați

Andrei Ivan a fost dezamăgit după remiza de pe teren propriu cu Oțelul Galați, scor 0-0, fiind de părere că doar ghinionul a făcut ca oltenii să nu câștige confruntarea:

ADVERTISEMENT

Suntem nemulțumiți că n-am câștigat și că n-am luat cele trei puncte. Eu cred că am făcut un meci bun, dar n-am avut nici noroc să intre mingea în poartă.

Am avut trei bări, cred că n-a fost ziua noastră, n-a fost să câștigăm, trebuie să gândim limpede și să vedem ce avem de făcut mai departe. E dureros pentru toată echipa, că toți suntem înjurați”.

ADVERTISEMENT

„Sunt de zece ani la Craiova, sunt obișnuit cu așa ceva!”

Andrei Ivan a continuat și a spus că este obișnuit de mult timp cu un astfel de tratament din partea fanilor olteni, vorbind și despre poziția pe care Eugen Neagoe l-a pus să joace împotriva gălățenilor, pe care FANATIK a dezvăluit-0 în exclusivitate.

„Sunt de zece ani la Craiova și sunt obișnuit cu așa ceva. Am vorbit și cu mister înainte de meci, mi-a spus că o să joc vârf, dar n-a fost să marchez, chiar dacă am avut ocazii de a marca.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne unim, azi am fost o echipă foarte bună pe teren, nu le-am dat nicio șansă celor de la Oțelul. Vom avea un meci greu cu CFR, dar mergem la Cluj să plecăm cu cele trei puncte”, a spus Andrei Ivan.

„Ivan e un jucător valoros, așa cum sunt și ceilalți, el va juca acolo unde vom avea nevoie. Danciu cred că a făcut un meci bun, putea să marcheze și el după o fază frumoasă.

ADVERTISEMENT

Au fost câteva situații frumoase, dar n-a fost să marcăm. Nu vreau să vorbesc despre transferuri, orice e posibil la fotbal, atât timp cât perioada de transferuri durează până în septembrie”, a spus și Eugen Neagoe la finalul meciului.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,35 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT