Sport

Andrei Ivan după a patra victorie a Universității Craiova la rând fără gol primit: „Sper să marchez în fiecare meci”

Universitatea Craiova a ajuns la a patra victorie consecutivă, după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Chindia Târgoviște, în etapa a 13-a a Ligii I și a urcat, provizoriu, pe locul 2 al clasamentului.
22.10.2021 | 23:23
Andrei Ivan dupa a patra victorie a Universitatii Craiova la rand fara gol primit Sper sa marchez in fiecare meci
Andrei Ivan a marcat golul victoriei echipei sale la Târgoviște
ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf s-a impus cu 1-0 prin golul marcat de Andrei Ivan în minutul 72. De precizat că și în precedentele trei meciuri, formația olteană s-a impus fără să primească gol: cu 5-0 cu Dinamo pe teren propriu, 2-0 în deplasare cu FC U Craiova și 5-0 acasă cu Academica Clinceni.

Schimbarea lui Andrei Ivan nu fusese planificată

La sfârșitul partidei, autorul golului a recunoscut că victoria este una muncită. „Suntem fericiți că am câștigat cele trei puncte. Am avut în față o echipă care s-a apărat pe două linii și ne-a fost greu să deschidem apărarea.

ADVERTISEMENT

Dar important este că am învins. Schimbarea mea de după gol nu fusese planificată, dar eram deja obosit. Plus că urmează un meci din Cupa României, la Baia Mare, pe un teren care nu este drept. Sper să ne întoarcem victorioși acasă.

În ceea ce mă privește, sper să marchez la fiecare meci. Nu știu ce s-a întâmplat la finalul partidei cu Chindia. Nu am văzut incidentul, pentru că făceam poze cu niște copii”, a declarat Andrei Ivan.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor consideră că oltenii nu primesc cadouri, deoarece joacă fotbal și au multe ocazii

Și Dan Nistor, cel care a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 17 după un contact între Celea și Ivan, era bucuros pentru cele trei puncte. „Penalty-urile se mai și ratează. Înainte de a pleca de la hotel la stadion, Ivan mi-a spus că dacă obține el penalty să-l bat eu.

Sper ca data viitoare să obțin eu penalty-ul și să-l transforme el. Nu primim cadouri. Noi jucăm fotbal și ne creăm multe ocazii.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce să spun despre faza penalty-ului. Dacă arbitrul a dat, în seamnă că a fost. Azi am întâlnit o echipă care timp de 88 de minute s-a apărat și a jucat numai pe contraatac. Ne-a fost foarte greu să desfacem apărarea celor de la Chindia”, a spus Nistor.

Mijlocașul Craiovei își dorește ca spectatorii să revină pe stadioane

În ceea ce privește următorul meci, jucător a precizat că „ne așteaptă o deplasare lungă la Baia Mare, pentru meciul din optimile Cupei României. Sper să câștigăm și să ne calificăm mai departe, pentru că această competiție reprezintă un trofeu pe care vrem să-l câștigăm”.

ADVERTISEMENT

Nistor s-a referit și la decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care a aprobat noile restricții pentru limitarea răspândirii infectărilor cu COVID-19, printre acestea fiind și interzicerea participării spectatorilor la competițiile sportive.

Sper să se ia o decizie să-i lase măcar pe cei vaccinați pe stadioane, pentru că fotbalul fără spectatori nu este frumos. În tribune este altceva, este mai mult spațiu liber. Oamenii pot sta la distanță unii de alții. Ar fi bine pentru noi să lase spectatorii să vină la meci”, a încheiat mijlocașul Universității Craiova.

Trei ratări și un singur gol marcat

În ultima lună, echipa din Bănie a avut trei executanți de penalty-uri, dar unul singur a marcat. Este vorba de Lyes Houri, care a transformat cu Dinamo, dar a ratat o lovitură de la 11 metri etapa trecută, în duelul cu Academica Clinceni, scor 5-0.

Iată ultimele patru penalty-uri primite de Univ. Craiova:

  • Univ. Craiova – Sepsi 1-1, Gustavo a ratat un penalty
  • Univ. Craiova – Dinamo 5-0, Lyes Houri a transformat un penalty
  • Univ. Craiova – Academica Clinceni 5-0, Lyes Houri a ratat un penalty
  • Chindia Târgoviște – Univ. Craiova 0-1, Dan Nistor a ratat un penalty
ADVERTISEMENT