Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Ivan, făcut praf de o legendă a Universității Craiova după 1-1 cu FCSB: “Joacă la 50 la sută din ce poate! E prea cocoloșit, e copilul patronului”. Video Exclusiv

Andrei Ivan a fost făcut praf de o legendă a Universității Craiova după 1-1 cu FCSB în prima etapă din play-off. Discurs dur al fostei glorii a „alb-albaștrilor”.
19.03.2023 | 12:07
Andrei Ivan facut praf de o legenda a Universitatii Craiova dupa 11 cu FCSB Joaca la 50 la suta din ce poate E prea cocolosit e copilul patronului Video Exclusiv
Andrei Ivan a fost făcut praf de o legendă a Universității Craiova după remiza cu FCSB. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a plecat doar cu un punct de pe Arena Națională, scor 1-1 cu FCSB în prima etapă din play-off. Deși, au controlat jocul în prima repriză, jucătorii lui Eugen Neagoe au declarat la finalul meciului că se mulțumesc cu egalul. Aurel Țicleanu, fostul mare fotbalist al clubului din Bănie, a avut un discurs dur la adresa căpitanului Andrei Ivan în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Andrei Ivan a fost făcut praf de un fost mare jucător al Universității Craiova: „Băiatul joacă 50% din ce poate. E copilul patronului și nu poți să-l atingi”

Andrei Ivan a fost titular în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova și a fost înlocuit în minutul 88 al partidei cu Rivaldinho. Declarațiile și atitudinea de la finalul jocului l-au deranjat profund pe Aurel Țicleanu, fostul mare fotbalist din Bănie, actualmente vicepreședinte al Comisiei Tehnice a FRF.

ADVERTISEMENT

Fosta legendă a „alb-albaștrilor” consideră că Ivan nu joacă la capacitate maximă în tricoul oltenilor, ci din cauza faptului că are o relație bună cu Mihai Rotaru nu i se poate reproșa nimic. „Băiatul joacă 50% din ce poate. De ce? Pentru că este prea cocoloșit, este copilul patronului și nu poți să-l atingi. Când l-a trimis la echipa a doua, iarăși s-a accidentat, nu știu ce și l-a dat pe antrenor afară.

Vrei să joace Ivan 100%, nu-l mai cocoloșiți. (n.r. merită la echipa națională?) Asta nu pot eu să spun, dar nu cred că a avut un clinci cu Edi, cred că a avut clinci cu cineva din staff-ul lui Edi și omul nu a înghițit chestia asta. Dacă vrem să avem o șansă la echipa națională nu putem decât prin disciplină și să facem echipă.

ADVERTISEMENT

Noi suntem chiar pe locul 3 la cotele jucătorilor. Ivan, căpitan la Craiova, în sistem regular, nu vorbim de play-off unde sunt alt gen de meciuri, marchezi doar nouă goluri dintre care câte din penalty? Mi se pare puțin”, a declarat Aurel Țicleanu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

Andrei Ivan, pus la zid după atitudinea de la finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Tu dai tonul, ești căpitanul echipei”

Aurel Țicleanu și-a continuat discursul dur la adresa lui Andrei Ivan. Fostul fotbalist al oltenilor a vorbit despre un episod în care căpitanul Universității Craiova vorbea despre un transfer în străinătate. Totodată, Aurel Țicleanu este de părere că ceilalți jucători îi urmează exemplul jucătorului lui Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

„Sunt total de acord. (n.r. nu e profesionist?) Da. Și mai mult decât atât. L-am prins pe Andrei Ivan înainte de a pleca, era tot căpitanul Craiovei și îi puneau la TV întrebări în ce campionat s-ar vedea, spaniol… ‘Băi, Andrei ești căpitanul Universității Craiova, vorbește de echipa ta.

Nu mai spune de San Sebastian și de nu știu unde’. Tu dai tonul, ești căpitanul de echipă, ai fost în străinătate. Toți vor să ajungă în străinătate. Ai fost la echipa națională, la fel. Dă, domne un ton de seriozitate”, a mai spus Aurel Țicleanu.

ADVERTISEMENT

Aurel Țicleanu îl vede cel mai bun jucător pe Ștefan Vlădoiu în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova 1-1

„Părerea mea la Craiova problema sunt jucătorii. Atitudinea lor, mentalitatea lor pe care nu poți să-i atingi. În prima repriză eu am văzut o echipă a Craiovei pe care și-ar fi dorit-o Laszlo Balint. Foarte agresivă, foarte aproape de adversar, nu i-a lăsat să respire.

Când a venit și le-a propus așa ceva jucătorilor ei au zis: ‘Noi suntem jucători, noi vrem să avem posesie’. Nu puteai să te atingi de ei și au zis să-l aducă pe Mirel Rădoi care are o viziune ofensivă cu mingea, posesie. 

A venit și au văzut că iau gol din poziție centrală, cu trei fundași care numai fundași nu erau. La pauză ce-or fi văzut și probabil e și meritul lui Eugen Neagoe că am văzut Craiova de maniera asta. În repriza a doua am văzut Craiova închipuită și au pierdut frâiele jocului. Individual pe Vlădoiu îl văd cel mai bun jucător de ieri”, a încheiat Aurel Țicleanu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Vivi Răchită îl critică pe căpitanul Andrei Ivan după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Andrei Ivan a apărut cu look-ul schimbat la ultimele meciuri ale Universității Craiova, aspect care l-a iritat pe Vivi Răchită. Specialistul FANATIK SUPERLIGA a fost deranjat de atitudinea jucătorilor olteni care s-au mulțumit doar cu egalul după deplasarea de pe Arena Națională

„Îi spun și prietenului Mihai Rotaru. Până nu îți iei jucători cu mentalitate de învingători nu o să câștigi niciodată titlul. Sunt jucători care se mulțumesc pe un salariu și cu puțin. Îi prinzi pe FCSB în prima repriză, dă-le mă 3-0, 4-0 la pauză. Termină cu ei, omoară-i! După pauză vin peste tine se retrag jucătorii Craiovei și puteau să piardă. 

Asta îi spuneam lui Mihai Rotaru trebuie să îți iei jucători care sunt învățați cu meciurile grele, cu campionate câștigate, cu cupe câștigate, jucători cu personalitate. Nu ăștia care așteaptă salariu și să dea un gol. Știi când mi-am dat seama că nu câștigă Craiova? De când l-am văzut la începutul meciului pe Ivan vopsit blond. 

„S-a vopsit blond și ține cu echipa națională”

Eu m-am luat de fotbal la 12-13 ani și când îl vedeam pe Costică Ștefănescu. Cu pieptul în față, cu banderola pe mână și o seriozitate… Vă era rușine să nu mergeți să-l urmați. Uită-te la Ivan, blond. Ce a vrut să-i arate lui Edi Iordănescu faptul că s-a vopsit blond și că este cu galben, cu echipa națională.

Eu nu pot să înțeleg asta. Spune-mi tu un căpitan de echipă din fotbalul mare care s-a vopsit în cap. Din imprudența pe care a avut-o în careu cu Edjouma, un alt arbitru putea să dea penalty. La 1-0 Ivan are ocazie singur cu portarul, poarta goală la 3 metri dă cu capul pe lângă minge”, a declarat Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Horia Ivanovici nu înțelege atitudinea fotbaliștilor lui Universitatea Craiova după remiza cu FCSB: „Egalul nu trebuie să vă mulțumească dacă vreți titlul”

De asemenea, Horia Ivanovici a continuat în aceeași notă și nu a înțeles declarațiile jucătorilor lui Universitatea Craiova, deși au scos doar egalul în derby-ul cu FCSB. „Nu am înțeles declarațiile jucătorilor de la Universitatea Craiova de după meci. ‘Un egal bun, suntem mulțumiți’. Nu, nu sunteți mulțumiți de nimic.

Ambele echipe au pierdut puncte importante după părerea mea și mai nemulțumiți ar trebui să fie oltenii pentru că ei au rămas în urma FCSB-ului, iar acum nu mai este la fel ca în campionatul regulat când trei puncte înseamnă 1,5 puncte. Acum 3 puncte înseamnă 3 puncte.

Sincer, nu am înțeles declarațiile în care jucătorii olteni s-au mulțumit călduț de 1-1. Nu, băieți. Cu mentalitatea asta nu se câștigă titlul. Ați făcut un egal după un joc bun, dar egalul nu ar trebui să vă mulțumească dacă vreți titlul. La fel și FCSB. Asta e din păcate mentalitatea.

Salariu călduț, salariile plătite, condiții la Rotaru. Practic, Craiova dacă a făcut egal, vă spun pragmatic, a mai pierdut două puncte și a rămas în spatele FCSB-ului nu mai vorbim dacă bat Farul și CFR, au fost cuvintele lui Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT