Fotbal intern

Andrei Ivan, gol pentru Universitatea Craiova după aproape un an! Cât a costat fiecare reușită a sa

15.09.2020 | 13:43
Andrei Ivan gol pentru Universitatea Craiova dupa aproape un an Cat a costat fiecare reusita a sa
ADVERTISEMENT

Eliminați prematur din Europa League, oltenii sunt pe val în Liga 1, iar Universitatea Craiova este singura echipă care are maxim de puncte după trei etape scurse din actualul sezon.

În ultima partidă, trupa lui Cristiano Bergodi a făcut spectacol la malul Mării Negre. 4-1 a fost scorul în duelul cu FC Viitorul, formație care ocupă ultima poziție a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Ultima reușită a aparținut lui Andrei Ivan, fotbalistul Științei a reușit un nou gol pentru Universitatea după aproape un an. FANATIK îți prezintă cât a costat fiecare reușită a jucătorului de 23 de ani.

Andrei Ivan a reușit un nou gol pentru Universitatea Craiova după aproape un an! 500.000 de euro pentru fiecare reușită

Andrei Ivan este unul dintre pariurile conducerii Universității Craiova. Vândut pe bani mulți în vara lui 2017, la Krasnodar, pe trei milioane de euro, jucătorul de 23 de ani s-a întors în Bănie în vara anului trecut, după ce mai jucase împrumut la Rapid Viena.

ADVERTISEMENT

În Austria, atacantul a jucat în 40 de meciuri și a marcat trei goluri, oferind și o pasă decisivă. Din păcate, Rusia nu a fost chiar locația perfectă pentru Ivan, având doar nouă apariții în tricoul lui Krasnodar.

Din 2018, Andrei Ivan s-a întors acasă, la Universitatea Craiova, echipa care l-a propulsat în fotbalul mare. Născut la Moreni, jucătorul este foarte iubit în Bănie și chiar dacă nu a avut cele mai bune evoluții, acesta a rămas unul dintre favoriții publicului. De când a revenit, Ivan a marcat doar trei goluri, iar două dintre acestea au fost într-un singur meci, 4-1, cu Dinamo, în noiembrie 2019.

ADVERTISEMENT

De atunci și până la reușita cu Viitorul, din etapa a 3-a a sezonului 2020-2021, Andrei Ivan nu a înscris. Problema este suma de transfer care a fost achitată pentru acesta, 1.500.000 de euro! Astfel, fiecare gol al lui Ivan valoarează… 500.000 de euro. În comparație, Elvir Koljic a costat de trei ori mai puțin și are 24 de goluri în 43 de apariții pentru olteni, în condițiile în care a avut mari probleme medicale.

  • 128 de partide și 22 de goluri are Andrei Ivan pentru Universitatea Craiova
  • 800.000 de euro este cota actuală a atacantului de 23 de ani
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a avut și un mesaj pentru contestatari după golul cu FC Viitorul

În minutul 74 al meciului cu FC Viitorul Constanța, Andrei Ivan și-a luat inima în dinți și a șutat din interiorul careului, lateral dreapta, iar mingea deviată de un apărător al gazdelor a luat o direcție perfectă: „Ne-a fost mai ușor în 11 contra 10. Mi-am făcut griji pentru colegul meu, pentru Alex, dar mă bucur că e bine. Va trebui să trecem peste ce a fost în Europa și să ne concentrăm pe campionat și pe Cupa României.

Nu știu dacă e un plus că nu mai suntem în Europa și avem mai puține meciuri, dar noi ne doream să jucăm în Europa League. Am fost îngrijorați pentru patronul Mihai Rotaru, ne-a afectat. Dar ne bucurăm că se simte mai bine acum”, a mai precizat Andrei Ivan.

Pe lângă declarațiile date la flash-interviul de după meci, jucătorul a avut și un mesaj special pentru oamenii care nu au mai crezut în el. Astfel, pe o rețea de socializare, Andrei Ivan a postat o imagine cu o comparație între oamenii care îți sunt aproape în momentele grele și cei care vin atunci când ai succes.

andrei ivan mesaj
Mesajul lui Andrei Ivan pentru contestatari. Sursă foto: Andrei Ivan / Facebook

Etapa viitoare, Universitatea Craiova dă piept cu FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco” și, mai mult ca sigur, dacă nu va apărea vreo problemă medicală, Andrei Ivan va fi titular, după ce apăruse voci care spuneau că trebuie trecut pe bancă pentru a-și recăpăta pofta de joc.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Voluntari: 1,63 este cota pentru „1 solist“. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT