Sport

Andrei Ivan i-a răspuns lui Mirel Rădoi după ce a fost exclus din lotul Universității Craiova. Mesajul atacantului, pe care l-a regretat după 15 minute

Andrei Ivan (25 de ani) i-a dat indirect replica lui Mirel Rădoi, după ce a fost exclus din lotul Universității Craiova.
13.11.2022 | 14:43
Andrei Ivan ia raspuns lui Mirel Radoi dupa ce a fost exclus din lotul Universitatii Craiova Mesajul atacantului pe care la regretat dupa 15 minute
Andrei Ivan a reușit 7 goluri în 19 meciuri în acest sezon. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a decis să îi excludă din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovici, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca după meciul cu Rapid.

Andrei Ivan i-a răspuns lui Mirel Rădoi în 13 cuvinte

Golgheterul Universității Craiova și unul dintre cei mai buni jucători în acest sezon, a avut o reacție pe pagina sa oficială de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Decât să te dai rănit, mai bine arăți că nu te poate doborî”, a scris atacantul la un video cu un duel dintr-derby Atletico Madrid – Real Madrid. Un jucător intră prin alunecare la Cristiano Ronaldo. Chiar dacă este lovit, portughez se ridică instant și face semn că jocul poate continua.

Prima reacție a lui Andrei Ivan după ce a fost exclus din lot de Mirel Rădoi
Prima reacție a lui Andrei Ivan după ce a fost exclus din lot de Mirel Rădoi.

Ivan nu a mai jucat în Liga 1 de la meciul cu Petrolul Ploiești câștigat cu 2-1, pe data de 15 octombrie. A bifat doar 36 de minute în meciul din Cupa României Betano cu Ocna Târgu Mureș, când a fost titular. Nu a fost nici măcar în lot cu UTA, Sepsi și Rapid, în timp ce cu U Cluj a fost doar rezervă.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Mirel Rădoi despre situația lui Andrei Ivan: „Nu am nimic cu el. L-a rugat să nu mai simuleze”

Mirel Rădoi spune că nu există un conflict cu Andrei Ivan, însă i-a reproșat jucătorului simulările repetate: „Nu am nimic cu Ivan, l-am avut la naționala de tineret. L-am rugat să nu mai simuleze, am pus și amenzi”. În ciuda avertismentului pe care i l-a dat, Andrei Ivan a continuat în aceeași direcție: „Dar ce face? Simulează cu Voluntari și se accidentează”.

Mirel Rădoi nu regretă decizia luată și a pus tunurile pe jucători: „Dacă voiam îi țineam în lot (n.r. – jucătorii excluși), dacă cineva se crede mai presus decât alții nu vor juca. Eu nu stau să mă rog de nimeni, eu cred că ar trebui să înțeleagă. Ai greșit o dată, îți mai dau o șansă, că am fost și eu jucător, dar la a treia ești exclus. Indolența și suficiența nu le accept”.

ADVERTISEMENT

După Ivan, Rădoi i-a criticat și pe ceilalți „renegați”: „Marko (n.r. – Jovan Markovic), mă rog de el. Dacă am ajuns să mă rog eu și ceilalți de el, nu e bine. Sergiu (n.r. – Hanca), ține adversarul într-una, i-am explicat ce trebuie să facă și nu a înțeles.

Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Nistor a știut să profite, dar el nu. În momentul de față sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, am vorbit foarte serios. Niciodată nu am să stric atmosfera de la club pentru un jucător, poate să fie oricine”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu se îndoiește de decizia radicală a lui Mirel Rădoi: „Prea mulți jucători dați deoparte”

Sorin Cârțu e nemulțumit de faptul că Mirel Rădoi a exclus mai mulți jucători importanți din lot: „Mi se pare ca sunt prea mulți jucători dați deoparte. El a scos în evidență niște lucruri care au deranjat, dar nimic concret.

Sunt niște jucători despre care trebuie să discutăm în această pauză, dacă s-a demonstrat că nu ne ajută. Îmi spun punctul de vedere, de fapt e o expertiză și o competență. Dacă vrei să ții cont de ea, bine. Dacă ești jupânul echipei, al vestiarului, ai principiile tale și filozofia ta, e problema ta. Dar eu îmi exprim expertiza”, a declarat președintele Universității Craiova la PRO Arena.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate” la Chindia – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele.

ADVERTISEMENT