Fotbal intern

Andrei Ivan încă produce bani în România. “Mai avem de luat 100.000 €”

16.07.2018 | 18:59
Andrei Ivan inca produce bani in Romania Mai avem de luat 100000 E
Andrei Ivan încă produce bani în România. Fostul atacant al oltenilor în meciul Italia-România

Andrei Ivan încă produce bani în România. Fostul atacant al oltenilor s-a transferat în vara anului trecut la Krasnodar, iar Mihai Rotaru a încasat aproximativ 3 milioane de euro.

 Mihai Rotaru a dat lovitura în vara anului 2017 după ce ruşii de la Krasnodar au dat oltenilor pentru transferul lui Andrei Ivan din Bănie aproximativ 3 milioane de euro. Însă FANATIK.RO a aflat că nu toţi banii au intrat în buzunarul patronului actualei câştigătoare a Cupei României. 500.000 de euro din suma totală au trebuit să meargă în conturile formaţiei Sporting Piteşti, club de unde internaţionalul a fost adus la Craiova.

Andrei Ivan încă produce bani în România. “Mai avem de luat 100.000 €”

Contactat de către FANATIK.RO, Tănase Dima, preşedintele clubului Sporting Piteşti, ne-a confirmat informaţia respectivă şi ne-a dezvăluit în ce stadiu se află acum Mihai Rotaru cu plata către piteşteni. “Noi am avut păstrat un număr anume din procentele unui eventual transfer al lui Andrei Ivan la o altă formaţie. Însă suma pe care trebuia să o primim de la domnul Rotaru nu trebuia să fie mai mică de 300 de mii de euro. Astfel că, după acest transfer al lui Ivan la Krasnodar, Sporting Piteşti a trebuit să primească suma de 500.000 de euro.

Momentan, Mihai Rotaru ne-a achitat 400.000 de mii de euro, iar până la începutul lunii august dânsul trebuie să ne mai dea 100.000 de euro plus TVA. Totul este în grafic, iar domnul Rotaru este un patron care îşi respectă înţelegerile faţă de noi. Nu am avut nici o problemă, iar banii pe care trebuie să îi primim până la începutul lunii august sunt foarte importanţi pentru o şcoala noastră de fotbal. Nu este nici un secret că noi existăm datorită domnului Nicolae Badea. Dânsul este cel care se ocupă absolut de tot ce înseamnă Sporting Piteşti, iar dacă dânsul nu s-ar ocupa de finanţare atunci ne este destul de greu să producem fotbalişti”, a spus Tănase Dima.

Andrei Ivan a ajuns la Rapid Viena

Însă aventura lui Andrei Ivan la Krasnodar nu a rezistat nici măcar un an. În vara acestui an atacantul român a fost împrumutat la Rapid Viena,  iar fostul jucător al oltenilor a şi marcat primul gol în tricoul austriecilor. Rapid Viena a câștigat partida amicală cu Mostviertel fără drept de apel cu scorul de 14 – 0, iar golul al cincilea a fost marcat de Andrei Ivan în minutul 32, cu un lob peste portar. Înainte de plecarea la Krasnodar, Andrei Ivan a jucat în 101 partide pentru Craiova, pentru care a înscris de 19 ori și a dat 13 pase de gol.

1.200.000 de euro este cota pe transfrmarkt a lui Ivan

19 goluri a înscris Ivan în tricoul Craiovei