Fotbal international

Andrei Ivan, înjurături la final cu două fane. „A vrut să-mi spargă nasul!”

31.08.2018 | 10:14
Andrei Ivan injuraturi la final cu doua fane A vrut sami sparga nasul

Andrei Ivan, jucătorul austriecilor de la Rapid Viena, a terminat partida retur cu FCSB cu scandal. Au fost la marginea terenului înjurături între Andrei Ivan și două fane ale roș-albaștrilor, care se aflau în zona fotografilor.

După ultimul fluier al englezului Oliver, Andrei Ivan s-a îndreptat spre peluza din spatele porții austriece pentru a-i saluta pe fanii Rapidului aflați în acea zonă. În acel moment s-a lăsat cu înjurături între Andrei Ivan și două fete aflate în zona fotografilor. Cei aflați acolo povestesc că Ivan a fost cel care le-ar fi înjurat pe cele două femei!

Andrei Ivan, înjurături cu două fane! Un fotograf a sărit să-l bată pe jucător!

Diferendul a durat aproape un minut și a fost la un pas să degenereze. FANATIK.RO a aflat că în apărarea celor două fete a intervenit unul dintre fotografii aflați în zonă, care a sărit la Ivan pentru a-l apostrofa și a le apăra pe femei. Noroc cu intervenția unora dintre forțele de ordine aflate la fața locului, care l-au îndepărtat pe fotbalistul celor de la Rapid Viena.

Acesta s-a întors acolo pentru a-și saluta fanii din tribună abia după vreo 10 minute, când zona a devenit mai liberă și rămăseseră doar jucătorii vienezi și fanii austrieci din înaltul peluzei.

Andrei Ivan, înjurături cu două fane! „A vrut să-mi spargă nasul! Crede-mă, frate!”

Andrei Ivan a venit ultimul la interviurile din zona mixtă. A vorbit despre joc, despre ce s-a întâmplat în vestiarul echipei sale la pauză, apoi a luat-o ușor pe culoar spre autocar, acolo unde era așteptat de colegii săi.

FANATIK.RO a profitat de drumul până la autocar și a discutat cu Andrei Ivan despre ce s-a întâmplat în zona fotografilor. „Ce să-ți spun? Am rămas fără cuvinte când cele două fete m-au înjurat. Nu știam cum să reacționez, apoi a venit și bărbatul acela cu barbă, fotograf parcă era, să mă ia la bătaie. M-am ferit cum am putut și am plecat repede de acolo! A vrut să-mi spargă nasul! Crede-mă, frate!”, a povestit Andrei Ivan pentru FANATIK.RO.

S-a salutat cu Rădoi, apoi a deplâns soarta fotbalului românesc

Anterior, la ieșirea de pe teren, Andrei Ivan s-a salutat cu Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, care l-a convocat pentru dubla decisivă, cu Portugalia și Bosnia, de la începutul lunii septembrie. Rădoi, aflat în zona lojelor, l-a felicitat pe Ivan și i-a făcut semn că au de vorbit mai multe.

Apoi fostul jucător al Craiovei a oferit primele declarații despre această calificare a echipei sale, unde este împrumutat de FK Krasnodar. „Am avut un meci foarte greu. Contează că în final ne-am calificat. Eram foarte supărați la pauză. Am crezut că nu vom mai reveni, mai ales că gazonul nu era bun. Nu am nimic cu nimeni, suntem prieteni în afara terenului. Sper să facem meciuri bune în grupe.

Andrei Ivan se felicită cu colegul său Hofmann după ultimul fluier al englezului Michael Oliver pe Arena Națională
Andrei Ivan se felicită cu colegul său Hofmann după ultimul fluier al englezului Michael Oliver pe Arena Națională. Apoi Ivan a trecut la înjurături cu două fane al FCSB-ului

Eu eram foarte nervos, dar colegii mi-au ridicat moralul. Pe final dădeam doar mingi lungi, eram foarte obosiți. Am văzut că ne-au susținut și fanii de la Dinamo București, și de la Rapid București, le mulțumesc foarte mult. Nu mă așteptam ca CFR să fie eliminată. Am crezut că au câștigat cu 3-0”, a spus Ivan la zona mixtă.

„Îmi pare rău pentru Steaua, dar nu pot merge înainte două echipe. Sunt foarte bucuros că ne-am calificat, pentru că atunci când eram la Craiova n-am câștigat niciodată împotriva Stelei” – Andrei Ivan

1 gol a marcat Andrei Ivan în poarta FCSB, chiar la primul meci împotriva roș-albaștrilor disputat pe Ghencea. Se întâmpla pe 2 august 2014, a fost 3-1 pentru FCSB, iar Ivan a marcat în minutul 94 din pasa lui Neacșa