Sport

Andrei Ivan își pune cenușă în cap după eliminarea Universității Craiova din Cupa României: ”Mă simt vinovat”

Universitatea Craiova a ratat calificarea în finala Cupei României, iar atacantul Andrei Ivan se simte vinovat pentru că a ratat o ocazie uriașă într-un moment favorabil.
12.05.2022 | 22:29
Andrei Ivan isi pune cenusa in cap dupa eliminarea Universitatii Craiova din Cupa Romaniei Ma simt vinovat
Universitatea Craiova a ratat calificarea în finala Cupei României, iar atacantul Andrei Ivan se simte vinovat pentru că a ratat o ocazie uriașă într-un moment favorabil. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După ce au pierdut în tur, oltenii au fost învinși și la retur, pe teren propriu, scor 0-1, de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care astfel va juca a doua finală din istorie.

Andrei Ivan își asumă eliminarea din Cupa României a Universității Craiova

Ratarea calificării în finala Cupei României a adus multă tristețe în tabăra Universității Craiova, iar Andrei Ivan a dat vina pe lipsa inspirației în fața porții și pe oboseala acumulată după derby-ul din campionat cu FCSB.

ADVERTISEMENT

”Nu știu ce să zic. Nu am fost inspirați în această seară, s-a văzut acest lucru. Probabil am fost și obosiți de la meciul cu FCSB, dar nu trebuie să ne găsim scuze. Mergem înainte.

Mă simt vinovat și-mi asum acest lucru. A luat și mingea o traiectorie ciudată. M-am dus în față și mi-a venit mingea în spate, d-aia m-am aruncat. Vom vedea cu cine vom juca barajul, trebuie să câștigăm să mergem în Conference League.

ADVERTISEMENT

Am avut meciuri bune cu CFR și FCSB, a venit această perioadă de două meciuri. Nu suntem inspirați în fața porții, parcă nici nu ne vedem colegii care sunt în poziții mai bune. Așa gândim atunci pe loc”, a declarat Ivan.

Rădoi vine în locul lui Reghecampf

Eșecul din Cupa României, coroborat cu ratarea titlului în Casa Pariurilor Liga 1, ar putea să-i fie fatală antrenorului Laurențiu Reghecampf. Din informațiile FANATIK, Mihai Rotaru ar urma să-l demită la finalul sezonului deşi ar mai avea un an de contract.

ADVERTISEMENT

FANATIK a mai aflat că locul lui Reghecampf în Bănie va fi luat de fostul selecționer al naționalei României, Mirel Rădoi, care este demult o ţintă pentru patronul Universităţii Craiova.

Mihai Rotaru a comentat dezvăluirea exclusivă FANATIK cu privire la venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Universității Craiova, contrazicându-se în declarații.

ADVERTISEMENT

Inițial, patronul oltenilor a spus că nu se pune problema înlocuirii lui Laurențiu Reghecampf, însă a schimbat rapid discuția, spunând că ce a declarat nu înseamnă că în viitor, mai precis ”într-o lună sau într-un an”, Mirel Rădoi nu va veni la echipă.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,27 este cota pentru „șansă dublă: 12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT