Sport

Andrei Ivan își serbează ziua în cantonamentul Universității Craiova: „Sunt mai matur! Asta se vede în jocul meu!”

Andrei Ivan a împlinit 25 de ani și își serbează ziua în cantonamentul Universității Craiova din Turcia. Acesta a vorbit despre obiectivele pe care vrea să le atingă în noul an.
04.01.2022 | 15:45
Andrei Ivan isi serbeaza ziua in cantonamentul Universitatii Craiova Sunt mai matur Asta se vede in jocul meu
Andrei Ivan a împlinit 25 de ani și își serbează ziua în cantonamentul Universității Craiova din Turcia
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a revenit la Universitatea Craiova, în vara lui 2019, de la Krasnodar, pentru 1,5 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația olteană.

Andrei Ivan își serbează ziua în cantonamentul Universității Craiova

Fotbalistul Universității Craiova s-a declarat fericit pentru faptul că își serbează ziua de naștere alături de coechipieri.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ivan a dezvăluit că, în noul an, își dorește să marcheze cât mai multe goluri și să cucerească un trofeu alături de formația din Bănie. În plus, fanilor alb-albaștri le-a transmis sănătate și să fie alături de echipă.

„Mi-am serbat de fiecare dată ziua de naștere în cantonament. Mă bucur că sunt lângă colegii mei, este un lucru frumos să-mi petrec ziua cu ei.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte diferit, sunt mai matur, am prins experiență și asta se vede în jocul meu. Sper să marchez cât mai multe goluri pentru Universitatea și să câștig un trofeu.

Cel mai frumos moment de anul trecut: acea victorie cu Dinamo, 5-0.

Avem condiții foarte bune în Turcia, ne-am adaptat foarte bine și trebuie să muncim, să avem un sezon bun.

ADVERTISEMENT

Fanilor le transmit multă sănătate, să fie alături de noi și să-i vedem la stadion”, a declarat Andrei Ivan.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 32 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate. Astfel că șansele oltenilor de a cuceri titlul, în acest sezon, sunt minime.

ADVERTISEMENT

În prima partidă oficială din 2022, Universitatea Craiova o va întâlni, acasă, pe Rapid, în etapa a 22-a din Liga 1. Meciul este programat sâmbătă, 22 ianuarie.

  • 1,4 milioane de euro este cota lui Andrei Ivan, conform transfermarkt.com
  • 11 goluri și 2 pase decisive a dat Andrei Ivan în 20 de partide bifate pentru Universitatea Craiova, în actualul sezon

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,25 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: