Fotbal intern

Andrei Ivan, lăudat pentru prestația din CFR Cluj – Craiova 2-3: ”Dă semne de trezire”

29.06.2020 | 15:35
Andrei Ivan laudat pentru prestatia din CFR Cluj  Craiova 23 Da semne de trezire
ADVERTISEMENT

Atacantul Andrei Ivan a fost lăudat pentru prestația din meciul CFR Cluj – Craiova 2-3, din etapa a cincea, ultima a turului din play-off.

În urma acestui succes, oltenii s-au apropiaat la un singur punct de echipa lui Dan Petrescu și au  avantajul programului, urmând să joace cele mai grele partide, cu FCSB și CFR Cluj, pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Universităţii au ajuns la miezul nopţii în Craiova cu o cursă charter, iar  fanii i-au aşteptat la aeroport. Suporterii au creat o atmosferă specială şi au cântat preţ de câteva minute.

Evoluția din CFR Cluj – Craiova 2-3 i-a adus laude lui Andrei Ivan

Deși cifrele InStat arată că Andrei Ivan a fost printre cei mai slabi jucători ai oltenilor în meciul CFR Cluj – Craiova 2-3, atacantul a fost lăudat de fosta legendă a Universității, Aurel Țicleanu.

ADVERTISEMENT

”El a jucat contra lui Camora, care nu e oricine! A mișcat puțin, dă semne de trezire. L-am văzut mai activ. L-aș sfătui pe Ivan să facă anumite lucruri”, a declarat Țicleanu la Pro X.

”Calitatea lui principală e viteza și se simte cel mai bine din poziția de al doilea atacant. Poate fi un jucător foarte bun pentru națională, el și din banda dreaptă poate intra foarte bine în centru. L-aș sfătui să intre mai mult în joc. A pasat excelent și la golul al doilea”, a spus actualul oficial al FRF.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a învins CFR Cluj, scor 3-2, în etapa a cincea a play-off-ului, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii s-au apropiat la un punct de liderul din Cluj, iar Dan Petrescu a pierdut pentru prima dată în 37 de meciuri disputate pe teren propriu.

Legendarul jucător al Universității Craiova, Aurel Țicleanu, își dorește ca echipa lui Cristiano Bergodi să câștige titlul, dar consideră că FCSB nu este exclusă din aceasstă bătălie dacă se va impune la Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Președintele oltenilor, Sorin Cârțu, crede că după acest succes Universitatea Craiova are dreptul să viseze la câștigarea titlului și a precizat că și-ar dori ca soarta acestui campionat să se decidă în ultima etapă, la meciul cu CFR Cluj de pe stadionul Ion Oblemenco.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 1,30 este cota pentru “2-6 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: