Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Ivan, marea problemă a Universității Craiova în seara premergătoare derby-ului cu FCSB: “Pentru el a fost un șoc! I-a scăzut randamentul cu cel puțin 30-40 la sută!”. Video exclusiv

Andrei Ivan a fost marea problemă a Universității Craiova în seara premergătoare derby-ului cu FCSB. Șocul prin care a trecut fotbalistul oltenilor i-a scăzut randamentul.
19.03.2023 | 13:30
Andrei Ivan marea problema a Universitatii Craiova in seara premergatoare derbyului cu FCSB Pentru el a fost un soc Ia scazut randamentul cu cel putin 3040 la suta Video exclusiv
Andrei Ivan a fost marea problemă a Universității Craiova înaintea meciului cu FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Situația lui Andrei Ivan s-a dovedit a fi principala problemă a Universității Craiova cu o seară înaintea derby-ului cu FCSB de pe Arena Națională. Mihai Rotaru a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că șocul neconvocării la echipa națională a fotbalistului oltenilor l-a afectat radical și i-a scăzut randamentul înaintea derby-ului cu vicecampioana României.

Mihai Rotaru a dezvăluit că Andrei Ivan a fost marea problemă a Universității Craiova înaintea derby-ului cu FCSB: „Știam că va avea o cădere”

Universitatea Craiova a rămas fără reprezentanți la naționala României pentru meciurile cu Andorra și Belarus după ce Edi Iordănescu a dezvăluit lista de 26 de jucători cu care va ataca primele partide din preliminariile Euro 2024.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai în formă jucători de la Universitatea Craiova, Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Andrei Ivan, care a adunat 17 apariții în tricoul echipei naționale. Mihai Rotaru a precizat că vestea neconvocării l-a afectat profund pe căpitanul oltenilor chiar înaintea meciului cu FCSB din SuperLiga.

VEZI VIDEO MAI JOS

„(n.r. cum vi s-a părut Ivan?) Acolo a fost problema noastră cea mai mare. Noi am aflat cu o seară înainte că nu va fi convocat. Știam cât de mult își dorește, știam cât de mult suflet pune. El nu știa că nu va fi convocat, ci au ajuns la noi aceste informații și marea noastră problemă a fost cum îl repunem pe Andrei psihic.

ADVERTISEMENT

În momentul în care am aflat știam că va avea o cădere. Din păcate, nu am reușit 100% să-l capacităm pentru că e normal. În momentul când tu cu un meci înainte joci cu 40 de grade, avusese cu o zi înainte, temperatură, își dai viața pentru echipă, ești 100% profesionist, ai niște cifre excepționale la antrenament, cifrele fizice și le termini pe toate. Nu ai probleme de comportament”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Rotaru a negat orice conflict al lui Andrei Ivan cu staff-ul echipei naționale: „Nu a fost nici măcar o discuție”

Mihai Rotaru a mărturisit că nu a avut loc niciun conflict între Andrei Ivan și membrii staff-ului echipei naționale. Patronul oltenilor a dezvăluit că decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l convoca i-a scăzut randamentul cu cel puțin 30-40%.

ADVERTISEMENT

„Aici fac o paranteză. Niciodată nu a fost vreun conflict verbal între Andrei Ivan și vreun membru al echipei naționale, niciodată. Garantez. A fost o știre de presă, dar nu s-a discutat niciodată. Niciodată nu a fost nici măcar o discuție, nu o ceartă. Este exclus așa ceva. Asta o spun răspicat și asta puteți să-l întrebați și pe selecționer.

Nu se pune problema ca Ivan să discute cu vreun membru pentru că el nu a fost băgat în seamă și n-avea când. Știam că va fi foarte dificil și asta a fost ținta noastră cu o seară înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Cum facem ca Andrei Ivan să treacă cât mai ușor peste acest șoc. Pentru că pentru el a fost un șoc și i-a scăzut randamentul cu cel puțin 30-40%. Până la urmă a ieșit bine, era și obosit. În sensul în care l-am pus cât de cât pe picioare”, a mai spus Mihai Rotaru.

Reacția lui Mihai Rotaru după ce Andrei Ivan nu a fost chemat să-l înlocuiască pe Pușcaș la națională: „Nu se comportă politically correct”

George Pușcaș nu a fost în lotul celor de la Genoa pentru meciul cu Brescia, după ce a resimțit dureri la genunchi. Astfel, atacantul echipei naționale va rata acțiunea României de la finalul lunii, iar în locul său va fi adus Louis Munteanu, anunță gsp.ro.

„N-am ce să discut aici cu cine selecționează. Cred că echipa națională are nevoie de Universitatea Craiova, cred că ei în momentul acesta nu se comportă politically correct. Ba din contră fac ambiții pe motive emoționale.

Craiova merge mai departe și e treaba lor. Nu mă mai interesează acest aspect, îmi pare rău pentru Pușcaș, pentru echipa națională a românilor, ci nu pentru echipa națională a domnului Edi”, a reacționat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT