Fotbal intern

Andrei Ivan neagă oferta lui Gigi Becali: “Nu vin la FCSB! Am contract cu Rapid Viena!”

04.10.2018 | 12:37
Andrei Ivan neaga oferta lui Gigi Becali Nu vin la FCSB Am contract cu Rapid Viena

FANATIK.RO a vorbit cu Andrei Ivan despre oferta pe care Gigi Becali i-a făcut-o pentru a semna cu FCSB, din iarnă!

Atacantul lui Rapid Viena susţine că nu a discutat nimic cu finanţatorul roş-albaştrilor şi că va rămâne în Austria încă trei ani!

Andrei Ivan refuză oferta lui Gigi Becali de a juca la FCSB: “Nu mai vin în România!”

Eu nu am vorbit cu nimeni de la Steaua, nici cu domnul Gigi Becali. Am văzut ce a declarat, nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu de ce a zis asta. Eu joc la Rapid Viena şi aici o să mai joc 3 ani, pentru că actualul meu club mă cumpără sigur! E posibil să fi şi plătit deja…

Eu sunt acum în Scoţia, am meci în Europa League. Dacă aş fi tentat de o ofertă de la Steaua? Nu se pune problema. Nu mai vin să joc în România curând!“, a declarat Andrei Ivan, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.

Finanţatorul roş-albaştrilor e gata să îi dea un super salariu! “E fotbalist şi de asta îl iau!”

Gigi Becali a fost cel care a dezvăluit dialogul cu fostul fotbalist al Craiovei. Becali susţine că e dispus să îi plătească o sumă importantă drept salariu lui Andrei Ivan, pe care îl doreşte pentru postul de atacant central.

Eu ieri am făcut ofertă de 1.800.000 de euro pentru un atacant român şi îi dau 26.000 de euro salariu pe lună. El atât are acum salariu şi i-am zis că îi dau cât cere. Echipa respectivă vrea suma asta pentru el.

Am vorbit cu el! El nu prea joacă la Rapid Viena, da problema e că Krasnodar vrea 1,8 milioane de euro pe el că e împrumutat. Mi-a zis Ivan că Rapid Viena trebuie să plătească 900.000 de euro, dar afacerea pică dacă nu o să plătească.

Aşa că eu o să plătesc 1.800.000 de euro. El a zis că vine, dar că are 26.000 de euro salariu şi îl dau şi eu aşa. La Craiova am oferit 3 milioane jumătate pentru patru jucători. Făceam afacere mare pentru că era inclus şi Bancu. Ivan e fotbalist şi de asta îl iau. Eu îl vreau pe postul de atacant, deşi joacă şi în stânga foarte bine, dar şi în spatele atacantului, dar acolo nu are cum.

În stânga îi am pe Coman şi pe Tănase, iar pe Moruţan nu îl scoate nimeni din echipă“, a spus Gigi Becali la PRO X.

1,2 milioane de euro este cota lui Andrei Ivan pe transfermarkt

Tags: