Andrei Ivan negociază cu FCSB! Dezvăluirea făcută de Becali

in FCSB
08/11/2018, 20:54
Andrei Ivan negociază cu FCSB! Dezvăluirea făcută de Becali
Andrei Ivan transfer FCSB

Andrei Ivan la FCSB părea o ştire greu de crezut, având în vedere trecutul “oltenesc” al atacantului născut la Moreni, însă Gigi Becali afirmă că acest transfer ar putea deveni realitate chiar în această iarnă!

Prima discuţie de acest gen a venit la începutul lui octombrie, când patronul FCSB a vorbit despre interesul său pentru jucătorul împrumutat de ruşii de la Krasnodar la Rapid Viena. “Eu ieri am făcut ofertă de 1.800.000 de euro pentru un atacant român şi îi dau 26.000 de euro salariu pe lună. El atât are acum salariu şi i-am zis că îi dau cât cere. Echipa respectivă vrea suma asta pentru el”, spunea Becali la acel moment.

Andrei Ivan la FCSB? “Doar n-o să vă spună că negociază cu mine!”

Între timp, Becali a reactivat varianta “Andrei Ivan la FCSB”. Finanţatorul roş-albaştrilor a explicat pentru Pro TV că transferul a revenit în actualitate. Ce? O să vă zică Ivan că a vorbit cu mine ca să îşi facă omul probleme? Nu o sa zică”, a fost declaraţia lui Becali.

Andrei Ivan a eliminat-o pe FCSB din Europa League cu actuala sa formaţie, austriecii de la Rapid Viena. Ivan este titular de drept al naţionalei de tineret care s-a calificat la campionatul european de vara viitoare din Italia. În România a jucat pentru Craiova.

Închide ×