Sport

Andrei Ivan, obiectiv îndrăzneț la Universitatea Craiova: „Visul meu este să câștig campionatul, să joc în grupele Champions League”. Video

„Dublele” marcate în 2023 i-au dat încredere lui Andrei Ivan. Atacantul a declarat că își dorește să câștige campionatul și să joace în Champions League cu Universitatea Craiova.
16.02.2023 | 13:05
Andrei Ivan obiectiv indraznet la Universitatea Craiova Visul meu este sa castig campionatul sa joc in grupele Champions League Video
Andrei Ivan și-a fixat obiectivele la Universitatea Craiova: vrea să joace în grupele Champions League cu formația din Bănie. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan le-a redat suporterilor oltenilor speranța la titlul de campioană a României, după „dubla” marcată împotriva celor de la CFR Cluj. Internaționalul român a fost luat la întrebări de fanii Universității Craiova, iar acesta a mărturisit ce obiective și-a propus în următorii ani la formația din Bănie.

Andrei Ivan, obiective îndrăznețe la Universitatea Craiova: „Să câștig campionatul, să joc în grupele Champions League”

După o perioadă fără prea multe reușite în tricoul alb-albastru, Andrei Ivan și-a recăpătat încrederea odată cu venirea lui Eugen Neagoe și speră să aducă titlul de campioană în Bănie. Internaționalul român a declarat că își dorește să participe în grupele Champions League cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Visul meu este să câștig campionatul cu Universitatea Craiova, să joc în grupele Champions Leagoe și apoi să plec la o echipă mare din Europa. Tatăl meu a ținut cu Universitatea Craiova, acesta a fost și drumul meu în viață, să ajung la Craiova și să joc pentru această echipă”, a declarat Andrei Ivan.

Andrei Ivan se așteaptă la o misiune dificilă în play-off-ul din SuperLiga, însă jucătorul juveților este de părere că oltenii vor avea un parcurs bun și vor câștiga titlul de campioană a României. Acesta a mărturisit că cel mai frumos moment din cariera de fotbal a fost pe stadionul din Drobeta Turnu – Severin, într-un meci cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Primele șase echipe din campionat sunt în lupta pentru titlu, va fi un drum greu pentru noi, dar sperăm să ne descurcăm cu brio și să câștigăm noi campionatul. Cel mai frumos moment a fost când am marcat acea dublă cu Dinamo la Drobeta Turnu – Severin și am câștigat”, a spus atacantul oltenilor.

Atacantul alb-albaștrilor speră să fie convocat de Edi Iordănescu la primele partide ale echipei naționale din preliminariile Euro 2024. Andrei Ivan nu a mai fost convocat de selecționerul României din cauza accidentărilor dese apărute la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că va fi prea curând (n.r. să ajungă căpitanul României), sper să o fac și să fiu convocat. Real Madrid mi-a plăcut de când era Cristiano Ronaldo, iar asta m-a determinat să țin cu ei”, a încheiat internaționalul român.

Andrei Ivan, lăudat de un impresar: „Este un jucător cu un talent enorm. Poate face din nou pasul la o echipă din afară”

Andrei Ivan a fost lăudat de un impresar care îl cunoaște la perfecție pe atacantul Universității Craiova. Foști colegi la formația din Bănie, Olivian Surugiu a declarat că internaționalul român poate face pasul din nou la o echipă din afara țării, chiar și după experiențele din Austria și Rusia .

ADVERTISEMENT

„Tot timpul l-am văzut ca pe un băiat cu niște calități extraordinare, mai ales fizice. Este într-o pasă bună, îi doresc tot binele din lume. Am înțeles că a avut și câteva oferte din afară, dacă până în vară va marca mai multe goluri și va ajuta echipa să termine cât mai sus în clasament va prinde un transfer în străinătate

Este un jucător cu un talent enorm. Mi-a plăcut foarte mult și când eram colegi. Cred în Andrei Ivan, poate face din nou pasul la o echipă din afară. A fost la Rapid Viena, a jucat la nivel de Europa League, a fost și la Krasnodar.

Rusia este un campionat foarte dificil din prisma a tot, trebuie să te gândești și la distanțele dintre echipe și frig, este un campionat dificil. Și la Krasnodar a avut meciuri foarte bune și la Rapid Viena, la fel”, a declarat Olivian Surugiu.

ADVERTISEMENT
Tags: