Fotbal intern

Andrei Ivan, obiective îndrăznețe cu Universitatea Craiova în 2020: ”Avem șanse la Cupă și campionat”

25.12.2019 | 15:49
Andrei Ivan obiective indraznete cu Universitatea Craiova in 2020 Avem sanse la Cupa si campionat
ADVERTISEMENT

Readus la Universitatea Craiova în august 2019 pentru o sumă record în istoria clubului oltean, Andrei Ivan nu a fost nici pe departe jucătorul în care staff-ul tehnic și fanii oltenilor își puneau speranțe că va marca la foc automat în Liga 1. Jucătorul de 22 de ani a înscris doar două goluri în acest sezon și lumea îl cataloghează deja ca fiind un transfer ratat.

Andrei Ivan, obiective îndrăznețe cu Universitatea Craiova în 2020: ”Avem șanse la Cupă și campionat”

La final de an 2019, Andrei Ivan a acordat un interviu pentru clubul oltean în care a abordat mai multe subiecte. Extrema oltenilor admite că sezonul său nu a fost unul strălucitor, însă speră ca 2020 să-i aducă mai multe goluri și trofee cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Nu a fost un an așa de bun pentru că am marcat doar două goluri pentru U Craiova. Sper ca anul ce va urma să fie mult mai bun. În 2020 aș vrea să câștigăm un trofeu și sa înscriu cât mai multe goluri.

Cupa nu o să fie greu să câștigăm și nici campionatul, avem șanse la ambele. Ar fi ceva foarte frumos pentru mine și U Craiova să luăm Cupa. Va fi greu, dar nu imposibil”, a spus Ivan.

ADVERTISEMENT

Revenirea la Craiova, un pas înainte pentru Ivan

Deși evoluțiile sale au fost extrem de modeste la Craiova, Andrei Ivan nu regretă pasul făcut în vara lui 2019, atunci când, deși a avut oferte de împrumut de la alte cluburi, a ales să joace din nou pentru ”Știința”.

”Când am ales să vin la U Craiova am avut mai multe oferte de împrumut de la Krasnodar, dar mi-a fost greu și la Rapid Viena. Am fost înainte și știam cum o să fie.

ADVERTISEMENT

Nu consider că e un pas înapoi. Eu văd ca un pas înainte. Sper să înscriu mai mult pentru Craiova și să câștigăm un trofeu”, a mai spus Ivan.

Andrei Ivan visează să revină la naționala lui Mirel Rădoi

Component important al naționalei României U21 la Campionatul European din Italia și San Marino, Andrei Ivan crede în Mirel Rădoi și speră ca, prin evoluțiile sale, să revină la prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

”Cred că Mirel Rădoi o să se impună. L-am avut la U21, știu ce potențial are și cred că va reuși să se impună la națională. Dacă o să înscriu și o să am evoluții bune la Craiova cred că voi reveni la națională”

  • 2 goluri în 13 meciuri a marcat Andrei Ivan pentru U Craiova în sezonul 2019-2020.

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș: 1.95 este cota pentru ”x2” Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT