Sport

Andrei Ivan, omul meciului la U Craiova – Hermannstadt 2-0. Nu mai reușise o dublă în SuperLiga de la un meci cu Dinamo. Video

Andrei Ivan (26 de ani), atacantul Universității Craiova, e în revenire de formă și a marcat prima „dublă” din acest sezon. cu Hermannstadt. Ce a spus la finalul partidei
28.01.2023 | 22:07
Andrei Ivan omul meciului la U Craiova  Hermannstadt 20 Nu mai reusise o dubla in SuperLiga de la un meci cu Dinamo Video
Andrei Ivan a ajuns la 9 goluri în acest sezon la Universitatea Craiova. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a fost omul meciului Universitatea Craiova – Hermannstadt, iar oltenii au egalat-o pe FCSB la puncte și se află pe locul 5.

Andrei Ivan a purtat Universitatea Craiova spre victorie în meciul cu Hermannstadt

Atacantul a reușit prima „dublă” din acest sezon la Universitatea Craiova, în partida câștigată cu 2-0 împotriva celor de la Hermnnastadt: „Sunt bucuros pentru echipă că am câștigat și aveam nevoie de cele trei puncte. N-am mai marcat de ceva timp. Vreau să marchez cât mai mult”, a spus Ivan la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Ivan a deschis scorul în minutul 48 și a majorat avantajul „alb-albaștrilor” în minutul 68, securizând astfel victoria.

Prima reușită a venit cu un șut superb cu efect la colțul lung, de la marginea careului, în timp ce la golul doi Ivan a reluat impecabil cu capul o centrare perfectă a lui Câmpanu din corner.

ADVERTISEMENT

De când nu mai marcase Andrei Ivan o „dublă” în SuperLiga

Au trecut patru ani de când Andrei Ivan reușise ultima „dublă” în SuperLiga. Pe 4 noiembrie 2019, atacantul Universității Craiova marca două goluri împotriva lui Dinamo, într-un meci câștigat cu 4-1 pe „Ion Oblemenco”. Ivan reușea „dubla” între minutele 31 și 46.

Andrei Ivan a bifat o „dublă” cu FC Voluntari, într-un meci câștigat cu 3-0 pe 6 martie 2016, în play-out. Vârful care a fost dorit de Girondins Bordeaux mai are o „dublă” și împotriva lui CFR Cluj. Universitatea Craiova a câștigat în Gruia cu 3-0, pe 30 aprilie 2017, într-o partidă contând pentru play-off-ul SuperLiga.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Andrei Ivan a reușit nouă goluri și două pase decisive în 26 de meciuri, însă nu mai marcase din luna septembrie, fiind și accidentat. Atacantul este cotat la 2,3 milioane de euro conform Transfermarkt.

Andrei Ivan, fericit după Universitatea Craiova – Hermannstadt 2-0: „Suntem bucuroși și trebuie să urcăm mai sus”

Andrei Ivan a analizat victoria cu Hermannstadt la finalul partidei: „O primă repriză bună, dar nu ne-am creat foarte multe ocazii. Am avut prin Istvan și Rivaldinho. Suntem bucuroși și trebuie să urcăm mai sus. E normal să te gândești la titlu, dar mai e drum lung.

ADVERTISEMENT

E nevoie de mister pe bancă și ne-a lipsit cu Botoșaniul. Știe să comunice cu noi, să vorbească și asta e cel mai important pentru noi”.

Giovanni Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Girodins Bordeaux a venit să îl vadă pe Andrei Ivan de două-trei ori, însă jucătorul nu se gândește la un transfer: „N-am de unde să știu și doar domn președintele știe. Și când am plecat la Krasnodar n-am știut”, a mai completat jucătorul.

  • 9 goluri în 26 de meciuri are Andrei Ivan în acest sezon la Universitatea Craiova

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,85 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul Constanţa – Universitatea Craiova 

ADVERTISEMENT