Sport

Andrei Ivan, pictorial emoționant alături de soția Anda. Aleasa fotbalistului și-a arătat burtica de mămică. Foto

Atacantul Universității Craiova și soția lui Anda vor deveni în curând părinți. Cei doi au realizat un pictorial în trei.
20.09.2022 | 17:44
Andrei Ivan și soția lui Anda au acceptat provocarea de a se lăsa fotografiați ...în 3. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan și soția lui, fosta gimnastă Anda Butuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și în curând vor deveni părinți. Cei doi au acceptat provocarea de a realiza primul pictorial în trei.

”Bebelușul crește”

Andrei Ivan a ratat convocarea la acțiunile echipei naționale, meciurile cu Finlanda și Bosnia Herțegovina, ultimele din Liga Națiunilor în acest an.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a suferit o ruptură musculară în meciul cu CFR Cluj, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK și va reveni pe teren abia după pauza datorată meciurilor echipelor naționale.

Suferința golgheterului Universității Craiova trece mai ușor alături de soția lui și viitoarea lor fetiță. Andrei și Anda s-au căsătorit în luna iulie și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor ține copilul în brațe.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au dezbrăcat de inhibiții și s-au lăsat fotografiați în ipostaze provocatoare și tandre deopotrivă. Fosta gimnastă arată impecabil deși sorocul se apropie.

Fanii celor doi au reacționat imediat, fotografiile adunând într-un timp foarte scurt un număr important de aprecieri, mesaje de încurajare și felicitări. ”Bebelușul crește”, este mesajul care însoțește pictorialul.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan se recuperează după accidentarea din meciul cu CFR Cluj

Fotbalistul de 25 de ani s-a accidentat într-un moment nepotrivit și pentru echipa de club, dar și pentru naționala care are programate ultimele meciuri din Liga Națiunilor, din acest an.

Andrei Ivan traversa o perioadă fastă din punct de vedere sportiv, dar accidentarea din meciul cu CFR Cluj l-a blocat pentru următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Deși verdictul medicilor este ruptură musculară, atacantul ar putea reveni pe teren mai repede decât se întâmplă în astfel de cazuri. Staff-ul medical al oltenilor i-au pregătit un program special de recuperare pentru ca acesta să fie apt de joc în cel mai scurt timp.

15 meciuri și 5 goluri are Andrei Ivan în acest sezon în toate competițiile pentru Universitatea Craiova în acest sezon.

1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Ivan, conform platformei transfermarkt


(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,35 este cota pentru ”1X și sub 1,5 goluri” la U Craiova – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: