Fotbal intern

Andrei Ivan, poveste de iubire cu un model din Belarus! Tânăra a pozat sexy în costum de baie. GALERIE FOTO

01.01.2020 | 11:00
Kate, iubita lui Andrei Ivan. Modelul originar din Belarus a fost în Dubai alături de atacantul român

Andrei Ivan o duce foarte bine pe plan personal, iar fotbalistul cumpărat de Mihai Rotaru de la Krasnodar trăiește o poveste de iubire cu un model originar din Belarus pe care a cunoscut-o în perioada când evolua pentru echipa din Rusia. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Internaționalul român în vârstă de 22 de ani se iubește de un an cu o “rusoaică albă” care s-a născut la Minsk, Belarus, și care este pasionată de călătorii și viața de lux.

Deși nu a confirmat până acum relația cu tânăra care este stabilită la Moscova, cei doi au și-au petrecut vacanța de iarnă ldin 2018 în Dubai, iar acum atacantul a dus-o pe frumoasa lui iubită la Chamonix-Mont-Blanc, un resort care se aflăă lângă Franța, Suedia și Italia.

Andrei Ivan trăiește o poveste de iubire cu un model din Belarus

Kate este numele tinerei care a reușit să îl facă pe Andrei Ivan să uite de femeile din România și să îi acorde toată atenția.

Acesta este pasionată de călătorii și a mers până acum în Dubai, Bali, Paris, Roma, Cannes, Sochi, Phuket, Marbella, Veneția, Mykonos, Miami și New York.

Cotat de site-urile de specialitate la un milioan de euro, Andrei Ivan a ajuns la Universitatea Craiova în luna august a anului 2019 și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023.

Mihai Rotaru a plătit pentru transferul atacantului 1,5 milioane de euro și este cel mai scump fotbalist cumpărat de Universitatea Craiova în ultimii ani, după Alexandru Mitriță și Mirko Pigliacelli.

Andrei Ivan, dorit de Gigi Becali la FCSB

Andrei Ivan s-a aflat și pe lista de transferuri a FCSB-ului în trecut, atacantul fiind unul dintre favoriții lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera chiar a discutat cu rușii de la Krasnodar în legătură cu posibilitatea de a-l transfera pe internaționalul român.

Afaceristul a oferit 1,8 milioane de euro pentru el, iar fotbalistului i-a pregătit un salariu în valoare de 26.000 de euro pe lună, dar Andrei Ivan nu a dorit să se întoarcă în România.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 1.90 este cota pentru o victorie a gazdelor. Vezi aici toate cotele!

 

Tags: