Andrei Ivan, primul gol pentru echipa de club după mai bine de un an. ”Păcat că n-am reușit primul hattrick din carieră!”

Francisc Oprea   
în Casa Pariurilor Liga 1
04/11/2019, 22:36
Andrei Ivan, primul gol pentru echipa de club după mai bine de un an. ”Păcat că n-am reușit primul hattrick din carieră!”
Andrei Ivan a marcat de două ori în meciul cu Dinamo. Sursă Foto: Sportpictures

Andrei Ivan a reușit în meciul cu Dinamo prima reușită de la revenirea în Bănie. Ultimul gol al atacantului într-un meci oficial pentru echipa de club a fost pe 29 iulie 2018, când puncta pentru Rapid Viena într-o partidă de campionat cu Admira Wacher. Tot în 2018 marcase și ultimul său gol, pentru naționala de tineret a României, în deplasarea din Portugalia (în septembrie). Pentru Craiova, ultimul gol al lui Ivan datează din aprilie 2017.


UPDATE, ora 22.39. Andrei Ivan a vorbit la finalul partidei despre reușitele sale în fața lui Dinamo: ”Îmi pare rău de un singur lucru: era primul hattrick din carieră dacă marcam și golul trei!  M-am simțit foarte bine azi. La pauză am și dansat cu Ioniță, avem noi ritualul nostru când unul dintre noi marchează. Sper s-o ținem tot așa”


Andrei Ivan, primul gol în România după mai bine de doi ani

Andrei Ivan a reușit să marcheze pentru Universitatea Craiova primul gol de la revenirea din vară. Atacantul a plecat din Bănie în vara lui 2017, când a fost transferat de Krasnodar, dar după perioade mai puțin reușite în Rusia și la Austria Viena, Ivan s-a întors în fotbalul românesc.

După mai bine de două luni de la revenire, Andrei Ivan a reușit să marcheze primul gol pentru formația condusă de Victor Pițurcă. Ultima oară când atacantul de 22 ani a marcat a fost pe 29 iulie 2018, într-un meci al celor de la Rapid Viena cu Admira Wacher. În România, Ivan marca ultima oară în aprilie 2017, la o victorie a Craiovei cu 3-0 pe terenul celor de la CFR Cluj.

Cel mai recent gol al atacantului a fost pentru echipa națională de tineret, pe 7 septembrie 2018, în preliminariile Campionatului European.

În meciul cu Dinamo, Ivan a marcat golul cu care echipa sa a dus scorul la 2-0, iar cu doar câteva zeci de secunde a reușit dubla. Ultima dată când tânărul atacant puncta de două ori într-un meci a fost pe 20 iulie 201, într-un Kufstein – Rapid Viena din Cupa Austriei.

Închide ×