Fotbal international

Andrei Ivan promite o coregrafie specială dacă va da gol cu FCSB

21.08.2018 | 19:38
Andrei Ivan promite o coregrafie speciala daca va da gol cu FCSB

Andrei Ivan a pus gând rău echipei lui Nicolae Dică şi promite o coregrafie specială în cazul în care va da gol cu FCSB în meciul de joi seară, de la Viena, în care austriecii de la Rapid vor înfrunta vicecampioana României în turul play-off-ului Europa League. Andrei Ivan, care a jucat în ţară la CSU Craiova, nu se află la prima declaraţie războinică la adresa grupării la care principal finanţator este Gigi Becali şi a avut chiar un schimb de replici în mass-media cu Mihai Bălaşa, fundaşul central al FCSB, cu care se cunoaşte foarte bine.

“Sunt concentrat, pregătit, sper să facem un rezultat bun acasă şi să ne calificăm. Şansele sunt egale. Fanii noştri sunt cei mai frumoşi din Austria, cred că vom avea o coregrafie foarte frumoasă cu FCSB. Fanii vin şi în deplasare după noi, fac o atmosferă foarte frumoasă.

Sunt foarte multe bilete vândute, vor fi foarte mulţi fani joi seara, peste 20.000. Prietenii mi-au cerut bilete la meciul din România, va trebui să le cumpăr. Vreau să dau gol, trebuie să marchez, să-mi fac treaba. Am făcut tumbe de 3 ori sezonul ăsta, sper să marchez cât mai mult. Cu FCSB nu fac tumbe, o să mă bucur altfel. O să schimb coregrafia. Le-am dat celor de aici nişte date despre FCSB, sper să fie adevărate”.

Palmares pozitiv pentru vecheaua Steaua cu austriecii

Steaua a mai jucat în cupele europen în mai multe rânduri cu formaţii din Austria şi are un bilanţ pozitiv, trei calificări din patru posibile. Doar Austria Viena a reuşit în preliminariile Cupei Campionilor Europeni ediţia 1962-63 să îi elimine pe bucureşteni, cu scorul de 2-0 pe teren propriu şi 0-0 în România. În celelalte trei duble Steaua a avut mereu câştig de cauză: 2-1 şi 2-0 în ediţia 1967-68 a Cupei Cupelor cu aceeaşi Austria Viena, 1-0 şi 0-0 în 1995-96 în preliminariile Champions League cu Salzburg şi 2-0 şi 3-2 cu LASK Linz în primul tur al Cupei UEFA  ediţia 1999-2000.
Andrei Ivan promite o coregrafie specială dacă dă gol cu FCSB. Ivan s-a contrat serios cu Mihai Bălaşa de la FCSB, deşi se cunosc de mulţi ani
Andrei Ivan promite o coregrafie specială dacă dă gol cu FCSB. Ivan s-a contrat serios cu Mihai Bălaşa de la FCSB
Meciul se anunţă unul greu pentru ambele echipe, austriecii confruntându-se şi cu un val de accidentări care au scos din calcule câţiva jucători cheie. Cea mai mare pierdere este aceea a căpitanului de echipă Stefan Schwab, nimeni altul decât coordonatorul de joc al vienezilor. Indisponibili mai sunt, însă, și apărătorii Christopher Dibon și Maximilian Hofmann, precum și mijlocașul Tamás Szántó și atacanții-golgeteri Andrija Pavlović și Philipp Schobesberger. Într-un cuvânt sunt nu mai puţin de şase jucători importanţi care nu vor putea evolua în partida cu FSCB.

Rapid Viena are un jucător în mare formă

Rapid Viena are însă şi un jucător care trebuie tratat cu toată atenţia. Rapid Viena are însă şi un jucător care va trebui supravegheat cu mare stricteţe de către oamenii din defensiva lui Nicolae Dică. Este vorba de Christoph Knasmüllner, 26 de ani, unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon pentru Rapid. Este un mijlocaş ofensiv format la juniorii lui Bayern Munchen, dar care pentru prima echipă a bavarezilor nu a evoluat nici o dată, ci numai la formaţia din a patra divizie a lui Bayern. A mai trecut pe la Ingolstadt, Admira Wacker Viena şi Barnsley, în a doua divizie din Anglia. El este cel care i-a distrus pe slovaci la returul de la Viena, marcând nu mai puţin de trei goluri din cele patru ale Rapidului.
Tags: