Sport

Andrei Ivan, realist după victoria categorică în fața Academicii Clinceni: „Nu ne gândim la titlu!”

Andrei Ivan nu se entuziasmează după victoria la scor cu Academica Clinceni și e conștient că titlul e în continuare departe de Bănie.
18.10.2021 | 22:49
Andrei Ivan realist dupa victoria categorica in fata Academicii Clinceni Nu ne gandim la titlu
Andrei Ivan, realist după victoria categorică în fața Academicii Clinceni: „Nu ne gândim la titlu!”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a făcut cea mai bună primă repriză din acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, iar la pauză echipa lui Laurențiu Reghecampf conducea Academica Clinceni cu scorul de 3-0.

Jocul de pase al „leilor” a funcționat excelent pe noul gazon de pe „Ion Oblemenco”, iar oltenii au mai înscris de două ori în partea secundă și au câștigat cu 5-0 cu ultima clasată.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, instrucție cu Academica Clinceni. Andrei Ivan: „Nu ne gândim la titlu!”

Universitatea Craiova a defilat împotriva ilfovenilor și conduceau cu 3-0 după doar 23 de minute. Oltenii au urcat pe locul cinci, la doar două puncte de locul doi, pe care se află FCSB, însă Andrei Ivan nu se gândește la titlu.

„Ne-a ieșit de fiecare dată. Am făcut un meci foarte bun. Nu ne gândim la tilu. Mai sunt multe meciuri și trebuie să câștigăm fiecare partidă și să fim pe podium”.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui U Craiova a recunoscut că evoluțiile de la echipa națională i-au ridicat mult moralul însă nu vrea să se gândească la meciurile decisive din această campanie: „Sunt bucuros că suntem pe locul doi dar nu vreau să vorbesc de echipa națională. Acum sunt la Universitatea Craiova. M-au ajutat evoluțiile de acolo.

Andrei Ivan, exuberant: „Avem 12 goluri marcate în trei meciuri și ne apărăm foarte bine!”

„Avem 12 goluri marcate în trei meciuri, jucăm foarte ofensiv și ne apărăm bine. Contează și gazonul. Cu FCSB am avut probleme. Am pasat foarte bine și s-a văzut și pe tabelă”, a mai spus Andrei Ivan la finalul partidei cu ilfovenii.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor e de asemenea optimist și consideră că jocul Universității Craiova s-a schimbat și a evoluat foarte mult la ultimele partide, atât în atac cât și în defensivă.

„Alergăm unul pentru celălalt și suntem pe drumul cel bun. Asta lucrăm la antrenament și trebuie să ne iasa în continuare. S-au schimbat foarte multe, începând cu gazonul. Jocul de pase a funcționat mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Primordiala e calificarea în playoff și apoi vom vedea. Vor fi zece finale. Trebuie să ne apropiem de locurile fruntașe și să acumulăm cât mai multe puncte”.

Evoluțiile bune din ultimul timp l-au adus pe Nistor în atențiile selecționerului Mirel Rădoi, însă mijlocașul nu se gândește atât de departe: „Dacă va fi să fiu convocat va fi un bonus pentru mine. Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine”.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT