Fotbal intern

Andrei Ivan rupe blestemul și marchează după 4 luni! Video cu reușita de la Voluntari

26.01.2021 | 19:07
Andrei Ivan rupe blestemul si marcheaza dupa 4 luni Video cu reusita de la Voluntari
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a rupt blestemul și a reușit să marcheze după o pauză de peste 4 luni în meciul din deplasare cu FC Voluntari.

Ultima dată când vârful de 24 de ani al oltenilor reușea să-și treacă numele pe lista marcatorilor se întâmpla la 14 septembrie 2020, într-o victorie cu Viitorul, scor 4-1.

ADVERTISEMENT

Jucătorul este unul dintre pariurile conducerii. Vândut pe bani mulți în vara lui 2017, la Krasnodar, pe trei milioane de euro, el s-a întors în Bănie în vara anului trecut, după ce mai jucase împrumut la Rapid Viena.

Blestemul golului pentru Andrei Ivan s-a rupt după 4 luni

Așadar, după mai bine de 4 luni de la ultimul gol reușit în tricoul Universității Craiova, Andrei Ivan a reușit să rupă blestemul și a marcat golul de 1-1 în meciul din deplasare cu FC Voluntari, din etapa a 19-a a Ligii 1.

ADVERTISEMENT

În minutul 25, Dan Nistor a pătruns în partea dreaptă, a centrat în mijlocul careului ilfovenilor de unde Ivan, scăpat din marcaj de fundașii lui Bogdan Andone a reușit să înscrie cu o lovitură de cap al doilea său gol din acest sezon.

Oficialii grupării din Bănie au fost disperați de ineficiența lui Andrei Ivan și, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, la finalul lunii noiembrie l-au trimis la psiholog în Germania, în încercarea de a-l face să redevină jucătorul important.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Argeș: 9,50 este cota pentru “scor corect: 2-1”. Vezi aici toate cotele!