EXCLUSIV. Sumele TRANSFERULUI lui Ivan la Krasnodar: 4.000.000 €

transfer, krasnodar, cs universitatea craiova, andrei ivan

Andrei Ivan a părăsit CS Universitatea Craiova! Atacantul oltenilor a semnat în urmă cu puţin timp, pe 5 ani cu Krasnodar, din prima ligă din Rusia!

FANATIK.RO vă prezintă toate detaliile tranzacţiei. Transferul a fost parafat prin intermediul impresarului Ioan Carp, unchiul fostului fotbalist al Stelei, Cătălin Carp. 

Andrei Ivan transfer Craiova. Interesant este faptul că actele au fost semnate de săptămâna trecută, conducerea clubului, dar şi Ivan, ştiind foarte bine că meciul cu Iaşul este ultimul în tricoul alb albastru al atacantului oltean. De altfel, acesta a fost şi motivul pentru care Ivan a răbufnit la final la adresa lui Devis Mangia, internaţionalul dorind enorm să marcheze un ultim gol în tricoul Ştiinţei! Tehnicianul însă nu avea cunoştinţă de transferul deja parafat al atacantului!

Iar mutarea s-a făcut în mare secret, informaţia fiind bine păstrată în spatele uşilor, lucru rar întâlnit în fotbalul din România, dacă ţinem cont de faptul că Gigi Becali, spre exemplu, a ratat transferuri pentru că informaţiile au transpirat în presă!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Andrei Ivan transfer Craiova. Mutare pe 4 milioane euro +20% dintr-un viitor transfer!

Tranzacţia s-a făcut pe 4 milioane de euro, oltenii urmând a încasa şi un procent de 20% dintr-un eventual viitor transfer! Iar salariul olteanului este unul pe măsură: 500.000 de euro în primul an, suma crescând de la an la an, suma totală încasată de Ivan urmând a se ridica la 3 milioane de euro!

Siteul oficial al clubului a confirmat transferul: 

ivan

Vom reveni cu amănunte!

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091