Sport

Andrei Ivan se însoară cu muza care l-a transformat în goleadorul Universității Craiova. „Trebuie să atingă alte culmi”. Foto

Universitatea Craiova își pune toate speranțele în Andrei Ivan pentru sezonul care stă să înceapă. Până la start, atacantul se va căsători cu femeia care i-a schimbat cariera în bine.
06.07.2022 | 10:55
Andrei Ivan se însoară cu muza care l-a transformat în goleadorul Universității Craiova. „Trebuie să atingă alte culmi”. FOTO: Instagram Anda Butuc
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan (25 de ani) a fost golgheterul Universității Craiova în ultimul sezon de Superliga. Internaționalul român a marcat 14 goluri și a dat 11 assist-uri în cele 34 de partide în care a fost folosit. Conducerea oltenilor își pune speranțe și mai mari în Ivan, care urmează să se așeze la casa lui.

Andrei Ivan se însoară! O fostă gimnastă e aleasa inimii atacantului de la Universitatea Craiova

În niciun alt sezon nu a reușit Andrei Ivan atât de multe goluri, iar Sorin Cârțu a dezvăluit motivul pentru care atacantul „Științei” traversează o formă atât de bună.

ADVERTISEMENT

Ivan e mai mult decât liniștit din punct de vedere sentimental, iar duminică, 10 iulie, se va însura cu aleasa inimii sale, Anda Butuc. Pentru performanțele din ultimul sezon, atacantul a fost desemnat „cel mai bun oltean” de către fanii Universității.

„Andrei are o evoluții constant bune în ultimul timp. Eu am pus-o pe echilibrul lui din viața personală, și-a găsit o prietenă care l-a echilibrat. Are nunta duminica viitoare. Trebuie să fie într-un maxim, să atingă alte culmi pentru că deja atinge și el maturitatea. 

ADVERTISEMENT

(n.r. Îl învoiți pentru luna de miere?) E încă liber. Știi cum e acum, se face înainte luna de miere și după se căsătoresc. A făcut destule luni de miere”, a declarat Sorin Cârțu, la Pro Arena.

Cine e Anda Butuc, viitoarea soție a lui Andrei Ivan

Andrei și Anda nu pierd deloc timpul. Relația celor doi a început în preajma ultimelor sărbători de iarnă, cei doi afișându-se pe rețelele de socializare la începutul lui 2022.

ADVERTISEMENT

În luna mai, goleadorul „Științei” i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă, iar la două luni distanță va avea loc evenimentul în care cei doi tineri își vor uni destinele.

Anda Butuc, viitoarea soție a lui Andrei Ivan nu e străină de sport. Nu doar că își susține iubitul la toate meciurile de pe „Ion Oblemenco”, după cum se poate observa din postările de pe Instagram, dar este și o fostă gimnastă.

ADVERTISEMENT

Anda a făcut parte din lotul României de junioare la Campionatele Europene de la Sofia, din 2014. Doi ani mai târziu, ea a participat alături de Cătălina Ponor, Anamaria Ocolişan și Maria Holbură la Europene de la Berna, acolo unde sportivele noastre au încheiat competiția pe locul 6 la echipe.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Ivan, conform transfermarkt.com
  • 16 goluri a marcat atacantul Universității Craiova în toate competițiile din sezonul 2021-2022

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,25 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT