Fotbal intern

Andrei Ivan, semnal de alarmă după CFR-Craiova 2-0: “Nu mă simt bine de când m-am întors!”

19.10.2019 | 22:54
Andrei Ivan semnal de alarma dupa CFRCraiova 20 Nu ma simt bine de cand mam intors
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a învins cu 2-0 în faţa Craiovei, după un meci cu reprize diamteral opuse: una, prima, în care oltenii au avut un plus, controlând disputa, şi una, cea secundă, în care au fost, practic, inexistenţi. Andrei Ivan, atacantul alb-albaştrilor, afirmă că echipa sa a căzut fizic în repriza secundă şi nu a mai putut să facă faţă după primirea primului gol.

Andrei Ivan regretă că nu a putut să învingă pentru a-l comemora pe Ilie Balaci în CFR Cluj – Craiova 2-0.

“E o înfrângere dureroasă, sperăm să trecem peste ea şi să facem meciuri bune în continuare. Prima repriză a fost foarte bună, dar am căzut mental după ce am luat gol”, a început Ivan explicaţia după meciul CFR Cluj – Craiova.

ADVERTISEMENT

Ivan a oferit însă şi o declaraţie extrem de interesantă despre forma sa, una extrem de slabă în ultima perioadă, Ivan nu a marcat decât un singur gol în campionat pentru Rapid Viena pe durata împrumutului de la Krasnodar, iar fotbalsitul “repatriat” de Craiova nu a reuşit să înscrie nici după ce s-a întors în Bănie: “Nu m-am simţit bine de când am venit înapoi la Craiova, mă pregătesc din greu să ajung unde eram înainte”. 

Ivan a vorbit şi despre regretul că nu a reuşit să învingă alături de formaţia sa pentru comemorarea lui Ilie Balaci, luni urmând să se îndeplinească un an de la moartea “Minunii Blonde”: “Trebuia să batem pentru Ilie Balaci. M-a durut şi pe mine când am auzit că a decedat, pentru că l-am cunoscut şi ştiam ce mare fotbalist a fost”. 

ADVERTISEMENT

“Am respectat toate sarcinile pe care ni le-a trasat domnul Piţurcă, dar am pierdut. Asta este, au fost mai buni decât noi în seara asta. Cred că au fost şi puţin norocoşi. Poate ne dorim prea mult să ajungem pe primul loc şi asta e problema”. – Alex Măţel, fundaş dreapta Craiova.

 

Tags: