Fotbal international

Andrei Ivan a semnat cu Rapid Viena: “Sper să revin la naţională” Foto.

24.06.2018 | 17:24
Andrei Ivan a semnat cu Rapid Viena Sper sa revin la nationala Foto

Andrei Ivan a semnat în Austria, după experienţa nereuşită de la Krasnodar, din Rusia. Fostul jucător de la Universitatea Craiova a ajuns la Viena, unde a efectua vizita medicală şi a parafat contractul cu Rapid Viena.


UPDATE, ora 17:24 /

Andrei Ivan a postat pe contul său de Instagram prima imagine în tricoul lui Rapid Viena, noua lui echipă.

“Andrei Ivan este un jucător ofensiv versatil şi foarte talentat care va creşte calitatea jocului nostru în atac. Fostul meu club, Young Boys, a fost interesat de Andrei în urma cu 2 ani însă mutarea nu s-a materializat atunci. Personal, am avut o experienţă bună cu jucătorii din România, gândindu-mă la jucători precum Adrian Ilie şi Iulian Filipescu la FC Zurich, Viorel Moldovan la Grasshoppers sau Mihai Tararache, atât la Zurich, cât şi la Grasshoppers”, a spus Fredy Bickel, directorul sportiv al lui Rapid Viena.

Andrei Ivan a ales tricoul cu numărul 97: “Am vrut să schimb peisajul după un an foarte dificil în Rusia şi sper să joc în mod regulat. M-am interesat de club şi am avut un sentiment foarte bun încă de la primele discuţii. Abia aştept această nouă provocare şi să joc pe acest stadion frumos şi sper ca prestaţiile mele să mă recomande pentru o revenire la echipa naţională”, a spus Andrei Ivan.

Andrei Ivan în tricoul lui Rapid Viena
Andrei Ivan în tricoul lui Rapid Viena

Atacantul şi-a postat imagini pe un cont de socializare de la plecarea către Viena, de pe aeroport. Înainte cu o zi, acesta a scris şi un citat motivaţional: “Mâine e ziua pe care ai aşteaptat-o toată viaţa”.

Citeşte şi:

  • Cât a cheltuit Gigi Becali pe transferuri la FCSB! Sumă uriaşă
  • Alibec a pierdut numărul 7! Cine l-a luat: “E un jucător de viteză”
  • De ce a plecat Găman de la FCSB! “Episodul de la Iaşi”

Andrei Ivan semnează în Austria

Rapid Viena este echipa care îl va lua sub formă de împrumut pe Ivan, care mai are contract cu echipa din Rusia până în vara anului 2022. Fostul jucător al Craiovei este într-o scădere de cotă, după ce a ajuns să valoreze 1,2 milioane de euro. În toamnă, Andrei Ivan era cotat de site-ul de specialitate, transfermarkt, la 2 milioane de euro

Andrei Ivan a plecat în Austria
Andrei Ivan a plecat în Austria
Tags: