Sport

Andrei Ivan şi-a cerut iubita în căsătorie înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Cum arată frumoasa Anda. Foto

Atacantul Andrei Ivan a decis să spună adio burlăciei chiar înaintea meciului Universitatea Craiova - FCSB și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa Anda Butuc.
05.05.2022 | 23:10
Atacantul Andrei Ivan a decis să spună adio burlăciei chiar înaintea meciului Universitatea Craiova - FCSB și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa Anda Butuc. Sursă foto: Instagram Anda Butuc
ADVERTISEMENT

Marele derby din etapa a 8-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 se va disputa duminică, 8 mai, de la ora 19:30, iar FANATIK a aflat că toate biletele au fost epuizate.

Andrei Ivan și-a surprins iubita înainte de Universitatea Craiova – FCSB și a cerut-o în căsătorie

Cu patru zile înainte să intre în febra derby-ului Universitatea Craiova – FCSB, Andrei Ivan (25 de ani) a făcut cel mai important pas din viața sa și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Vestea a fost dată pe rețelele de socializare chiar de Anda Butuc, fostă componentă a lotului de gimnastică al României. ”04.05.2022. Am spus ‘da’!”, a scris, pe Instagram, viitoarea soție a jucătorului din Bănie.

Andrei Ivan iubită căsătorie Universitatea Craiova - FCSB

Cei doi și-au oficializat relația în luna octombrie, după ce Ivan s-a despărțit oficial de fotomodelul Kate. Jucătorul Universității era împreună cu frumoasa rusoaică din perioada când juca la FK Krasnodar.

ADVERTISEMENT

Anda Butuc a fost la Europenele de gimnastică

Anda Butuc a participat în 2014 cu lotul de junioare al României la Campionatele Europene de gimnastică de la Sofia, iar doi ani mai târziu a concurat alături de Cătălina Ponor, Anamaria Ocolişan și Maria Holbură la Europenele de seniori de la Berna, unde ”tricolorele” s-au clasat pe locul șase pe echipe.

Viitoarea soție a lui Andrei Ivan a fost o prezență constantă în ultimele luni la meciurile susținute de Universitatea Craiova pe teren propriu sau la București și a postat pe rețelele de socializare imagini de la aceste întâlniri.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan iubită căsătorie Universitatea Craiova - FCSB

Rotaru așteaptă un derby spectaculos

Despărțite de patru puncte înaintea ultimelor trei etape din actualul sezon în Casa Pariurilor Liga 1, Universitatea Craiova și FCSB sunt echipele care arată o formă sportivă de invidiat și în Bănie se anunță un meci pasionant.

Oltenii au vândut toate biletele pentru această întâlnire, astfel că în contul clubului lui Mihai Rotaru se vor aduna, până la finalul partidei, aproximativ 250.000 de euro. Universitatea Craiova va mai obține sume importante de bani de la comercianții din jurul arenei din Bănie și din vânzările de la propriul magazin cu materiale promoționale.

ADVERTISEMENT

Patronul din Bănie prevede un derby pe viață și pe moarte între Universitatea Craiova și FCSB. ”La meciurile de genul ăsta n-are cum să nu fie spectacol. Ei sunt disperați, noi disperați. Egalul nu ajută pe nimeni, fiecare va vrea să tranșeze meciul cât mai repede”, a spus el.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,29 este cota pentru „sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT