Sport

Andrei Ivan și Antoine Conte, gata de joc pentru U Craiova. Cantonament cu zâmbetul pe buze. Foto

Andrei Ivan și Antoine Conte se antrenează cu ceilalți coechipieri la U Craiova, iar cantonamentul din Poiana Brașov se desfășoară cu zâmbetul pe buze.
02.09.2021 | 15:45
Andrei Ivan si Antoine Conte gata de joc pentru U Craiova Cantonament cu zambetul pe buze Foto
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a ales să plece într-un stagiu de pregătire montan în perioada de pauză provocată de meciurile echipei naționale. Așa cum reiese și din imagini, Laurențiu Reghecampf a reușit să implementeze o stare de spirit bună în sânul lotului, ia tehnicianul speră să aibă parte și de rezultate pozitive care să susțină acest lucru.

Atmosfera este bună și datorită ultimului meci din campionat. Știința a reușit o victorie importantă pe terenul Rapidului, scor 2-1. Elvir Koljic a marcat în prelungirile partidei și a stabilit scorul final.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan și Antoine Conte sunt gata de joc pentru U Craiova. Stare de spirit bună în cadrul echipei

FANATIK a anunțat că Andrei Ivan revine la antrenamente, dar staff-ul medical al Universității Craiova a decis că nu este niciun motiv pentru ca Ivan să riște, iar revenirea sa pe teren a fost amânată pentru după perioada de pauză.

andrei ivan
Andrei Ivan va reveni pe teren în meciul cu Sepsi de etapa viitoare

Astfel, în cantonamentul din Poiana Brașov, Laurențiu Reghecampf îl are la dispoziție pe Ivan, dar și pe Antoine Conte. Francezul nu  a mai jucat de la partida cu FCSB de la începutul sezonului. Cei doi se antrenează la capacitate maximă și sunt gata să pună umărul în bătălia pentru titlul.

ADVERTISEMENT

Lyes Houri și Alexandru Crețu au efectuat și ei primele antrenamente sub comanda lui Reghecampf. Starea de spirit este una foarte bună, iar ședințele de pregătire se efectuează cu zâmbetul pe buze. „Reghe” nu îi la dispoziție pe jucătorii convocați la echipa națională: Jovan Markovic la echipa mare, Alexandru Cîmpanu și Vladimir Screciu la U21 și Ștefan Baiaram la U20.

„Din punct de vedere fizic, eu sunt pregătit sută la sută. Pe câțiva dintre colegi îi cunosc, am și jucat cu ei la echipe de club, dar și la națională. Pe majoritatea îi știu.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur că mă voi integra cât mai repede și abia aștept cantonamentul pentru a sta cât mai mult împreună cu noii mei coechipieri,” declara Alexandru Crețu, noul jucător al Universității.

u craiova cantonament
„Alb-albaștrii” trag tare la antrenamente

Universitatea Craiova va juca două meciuri amicale în cantonamentul din Poiana Brașov

În perioada 1-11 septembrie, delegația Craiovei se va pregăti la munte pentru ca jucătorii să fie în cea mai bună formă la reluarea campionatului. Staff-ul tehnic și jucătorii Universității Craiova se află în Poiana Brașov, iar echipa va desfășura și două partide amicale.

ADVERTISEMENT

Astfel, luni, 6 septembrie, Știința va da piept cu FC Metaloglobus București și KSE Târgu Secuiesc, formații care evoluează în Liga 2, respectiv Liga 3. Reghecampf vrea să vadă toți jucătorii la lucru, inclusiv juniorii aduși în cantonament. Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, se află și el sub comanda tehnicianului de la echipa mare.

„Sper eu să mai vină 2-3 jucători care să ne ajute pe noi să ne întărim pe posturile pe care avem nevoie. Ne gândim doar la veniri, Mirko Pigliacelli are contract și va rămâne. Noi avem trei zile libere, după care urmează două săptămâni. Vom merge la Poiana Brașov și vom pregăti echipa,” a declarat Laurențiu Reghecampf înainte de stagiul de pregătire.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 2,60 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT